Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi utan erdemes gondolkozni az ujrakezdesben?
Miutan gondolkodnatok hogy ujra osszejottok a volt baratnotokkel vagy baratotokkal ? Ujra megkeresne? Allandoan nez az utcan... Es ezek utan keres meg vagy beszeltek...?
Remelem ertitek..
Nem értjük. Amúgy délelőtt 11 után mindig érdemes az újrakezdésen gondolkozni.
Én pl kerestem az exem, de sosem felejtem el: a szakításunknak oka volt!
26/F
én nem gondolkodnék el ezen...nem véletlen lett vége...
23F
Ha néz az utcán csak fújd le rovarírtóval. :D
Exxel újrakezdeni egy nagyon rossz dolog, keveseknek jön be újra.
30/F
Nincs az a szituáció, amely kiváltaná belőlem azt, hogy újrakezdjem bárkivel, vagy akár elgondolkodjak rajta.
Nem dobálózom könnyelműen a szakítással, ha eljutott odaig a kapcsolat, annak oka volt.
Hát egy szexre lehetséges hogy elcsábulnék ha nagyon nosztalgiáznánk, de ebben sem vagyok biztos.
Kapcsolat újrakezdése teljesen kizárt.
Én nem zárkóznék el tőle teljesen, mert hiszek benne, hogy az emberek változhatnak. Meg azért nem mindegy a szituáció sem, h miért történt a szakítás. Ha Pl azért mert mondjuk elment másik városba tanulni, de ahogy a tanulmányait befejezte, és vissza került, és újra felkeresne. Vagy mi van azzal, ha Pl az a szakítás oka, h nincs meg a megfelelő érzelem. De mi van akkor, ha ez közben változik?! Elkezd hiányozni az illető?! Én speciel már jártam így..
Nem tudom.... A lényeg, h szerintem nem szabad az újrakezdéstől teljesen elzárkózni, mert működhet, egy csomó ilyen dologról hallani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!