Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azon gondolkoztam hogy mások is szokatk ilyen hülyeségeken gondolkozni?
15 éves gimnazista lány vagyok, (remek zenei ízléssel hahaha:D) és imádok olvasni. Annyira felélénkült a fantáziám hogy ha pl. kihívnak felelni akkor a legkevésbé sem izgulni kezdek el, de még csak nem is az adott anyagon gondolkozni hanem olyanon hogy milyen színű a lábujjkörmöm vagy hogy vajon mikor festette be a tanárnő utoljára a haját(ami szerintem remek kérdés lenne) A baj ott kezdődött amikor néha ki is csusszantak a számon ezek. Tanároknál és osztálytársaknál is. Lehet hogy ez valami pszichológiai eset, ha igen, akkor le a kalappal előttem, felismertem saját magam. ( és nem vagyok egoista, bár ez szerintem a fennt említettek alapján egyáltalán nem hihető)
A kérdésem az lenne hgy mások is gondolkoznak ilyenen / szórakoztatják magukat ilyennel?
Kezdeném azzal,hogy ne írj nekem :D
Egyébként néha,de én bírom az ilyen gondolkodású embereket.
Megesik elég gyakran, de kimondani nem szoktam, csak ha olyan társaságban vagyok, ahol tuti nem néznek teljesen hülyének :D
Pár napja a buszon egy nagyon érdekes (de egyben hülye) kérdés foglalkoztatott, de mára elfelejtettem mi volt az, pedig megakartam mások véleményét is kérdezni :S
3. voltam. nekem néha olyan gondolatom volt, h egy-egy ember úgy néz ki, mintha szétszedték volna kis darabokra, majd újra összerakták volna. meg amikor valaki telefonál és nem tudni mit mond neki a másik, akkor arról fantáziálok, hogy éppen pl. balettozik meg ilyenek. hát hasonló szintű gonodlataim szoktak lenni, amikkel jól elszórakoztatom magamat.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!