Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért agyalok ilyen hülyeségeken?
Sziasztok!
23 éves csaj vagyok, és van egy elég tapasztalt barátom, nem régi a dolog köztünk, kb 3 hónapos. Az előző barátnője egy szexmániás csaj volt, én viszont nem tartom magam annak, sőt. Az előző barátommal elég rossz volt minden, szinte már azt se kívántam hogy hozzám érjen...viszont a mostani barátom...nagyon szeretem ahogy bánik velem, iszonyatosan fel tud izgatni...viszont tök izé hogy pl ha elkezd tapizni itt ott, elkezdek azon görcsölni hogy úristen kicsit szúr a lábam, jujj nem borotválkoztam akkor úristen most mit fog gondolni, és ezek a hülyeségek meggátolnak abban hogy élvezzek bármit is....
Mit tudok tenni? Ezek csak az én hülyeségeim vagy más is szenved ebben a hülyeségben?
Vagy még jobb lenne, ha néznéd a TV-t. Esetleg csevegnél neten ismerősökkel.
- Csináld, szívem, nyugodtan, addig megnézem a Facebookot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!