Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azon gondolkoztam hogy mások...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azon gondolkoztam hogy mások is szokatk ilyen hülyeségeken gondolkozni?

Figyelt kérdés

15 éves gimnazista lány vagyok, (remek zenei ízléssel hahaha:D) és imádok olvasni. Annyira felélénkült a fantáziám hogy ha pl. kihívnak felelni akkor a legkevésbé sem izgulni kezdek el, de még csak nem is az adott anyagon gondolkozni hanem olyanon hogy milyen színű a lábujjkörmöm vagy hogy vajon mikor festette be a tanárnő utoljára a haját(ami szerintem remek kérdés lenne) A baj ott kezdődött amikor néha ki is csusszantak a számon ezek. Tanároknál és osztálytársaknál is. Lehet hogy ez valami pszichológiai eset, ha igen, akkor le a kalappal előttem, felismertem saját magam. ( és nem vagyok egoista, bár ez szerintem a fennt említettek alapján egyáltalán nem hihető)

A kérdésem az lenne hgy mások is gondolkoznak ilyenen / szórakoztatják magukat ilyennel?

2013. márc. 15. 23:03
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Én meg mókus voltam. Az egyik általános sulis osztálytársam meg a kamionsofőr, aki elütött, mikor részegen az árokba hajtott és meghalt.

Ezt megbeszéltük egyszer :DD

2013. márc. 15. 23:39
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha ember voltam,akkor tuti Darwin díjas halálom volt.
2013. márc. 15. 23:44
 23/28 anonim ***** válasza:
8. és 9. Ezt szolipszizmusnak nevezik. nem bizonyítható, de nem is cáfolható.
2013. márc. 15. 23:45
 24/28 anonim ***** válasza:
A Darwin-díjasok már majdnem vetekszenek az itteni hülyékkel :DD
2013. márc. 15. 23:49
 25/28 Nonfiguratív ***** válasza:
Volt, hogy már elgondolkoztam, h mi értelme van az alvásnak? egy csomó hasznos dolgot lehetne helyette csinálni.. meg már magam se tudom mennyi hülyeségen elgondolkodtam már :D
2013. márc. 15. 23:55
 26/28 anonim ***** válasza:
én olyanokon szoktam gondolkodni, hogy mit csinálhatnak màs emberek adott pillanatban.. pl lehet brad pitt most dugja angelina joliet vagy ilyesmik
2013. márc. 16. 00:59
 27/28 anonim ***** válasza:
25-ös: Tanulj meg tudatosan álmodni, máris másképp fogod látni :) Pár éve még én is hozzád hasonlóan gondoltam... de buta is voltam...
2013. márc. 16. 01:00
 28/28 anonim ***** válasza:

"én olyanokon szoktam gondolkodni, hogy mit csinálhatnak màs emberek adott pillanatban.. pl lehet brad pitt most dugja angelina joliet vagy ilyesmik" Ilyeneken én is szoktam gondolkodni.:P

Na meg buszon ülve, hogy mi lenne, ha most balesetünk lenne, az előttem ülő nő pont rám esne, vagy megfejelné azt a fogózkodó csövet. És úgy érzem, hogy képes lennék időben reagálni, és túlélném, én hívnám ki a mentőket, és addig is segítenék a sérülteknek...stb. Na meg ilyen hülyeségeken. Kb mindent továbbgondolok.:P

Jah meg középsuliban volt olyan, meg most az egyetemen is néha, hogy azon gondolkodom, hogy ez meg az a tanár vajon hogy szexelnek:P:P Főként a fura embereknél szoktam ezen gondolkodni...

2013. márc. 16. 16:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!