Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam ebben az esetben?
Figyelt kérdés
A párommal lassan öt éve vagyunk együtt. Volt ugyan előtte is tapasztalatom,de nem sok. A legtöbbet a párom nyújtotta nekem. Mindennél jobban szeretem,nem szeretném elveszíteni. Ő is így érez irántam. Kb. fél éve volt egy hullámvölgy,és hibáztam. Idegesített a szerelmem és zavart,hogy alig van tapasztalatom. Kiéltem magam pár hónap alatt. Ezalatt az idő alatt nem kevés fiúval gabalyodtam össze. Később kiégettnek éreztem magam. El akartam magamba ezt temetni,nagyon szégyellem. Sikerült is úgy tekintenem erre az időszakra,mintha meg se történt volna. Mostanában azonban gyötör a bűntudat. Ha bevallanék mindent,a párom összetörne,de nagyon szeret,ezért még ha nehezen is,de szinte biztosan megbocsátana. Ha mégse,akkor én törnék össze. Tudom,hogy hatalmas hibát követtem el,de megbántam. Bűntudatom van,de nem akarok tönkretenni mindent kettőnk között,ezzel úgy is legfelejebb a saját lelkiismeretemen könnyítenék. De gyáva se szeretnék lenni. Tudtok valamit tanácsolni?2017. nov. 8. 18:41
11/12 anonim válasza:
itt bármennyit beszélhetsz róla, a párodnak soha. ha zavar a nyomás, akkor tedd fel skszor ezt és az egyéb kérdéseket, írogass privibe, de otthon ne mondd el ha jót akarsz magadnak. Azt nézd meg inkább magadban mitől jött rád ez a nagy elmondhatnék.
12/12 anonim válasza:
Elvileg az lenne a legegyenesebb, ha elmondanád.
De: ezzel árthatnál a legtöbbet a kapcsolatotoknak, oda lenne a szerelem, egy életre gyanús lennél, bármit csinálnál!
Ha megtetted, azt már nem lehet meg nem történtté tenni.
De ásd el magadban, és ne kezd ezt a hülyeséget többször elővenni: tanultál belőle, és ez a lényeg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!