Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmondjam a lánynak, akivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam a lánynak, akivel ismerkedem, hogy milyen ügyetlen voltam a legutóbbi esetben, amikor szerelmes voltam valakibe?

Figyelt kérdés
Csak hogy tudja, mire számítson, ha úgy alakul.
2014. márc. 2. 23:29
 1/4 anonim ***** válasza:

írd le ide, és megmondjuk, hogy elmondd e :D

szerintem ez attól függ, hogy milyen a lány, akivel most ismerkedsz. ha jófej a csaj, és a sztori is vicces, akkor sztem mehet :D

2014. márc. 2. 23:32
 2/4 anonim ***** válasza:
miben voltál ügytelen? egyébként szeritnem nem kell elmondani ilyen dolgokat. szép lenne ha az ember minden ciki dolgát elmondaná az uj kapcsolatban, hidd el mindenkinek voltak egő dolgai de az ilyenekkel nem kell dicsekedni.
2014. márc. 2. 23:38
 3/4 anonim ***** válasza:
A csajok nem szeretik hallani az exekről szóló sztorikat, se jót, se rosszat!
2014. márc. 2. 23:39
 4/4 anonim ***** válasza:

értékcsökkentő,minek tennél ilyet?

legfeljebb olyat mesélhetsz,aminek a végeredménye vicces,de közben benne van az is,hogy eléred amit akarsz.

pl

egyszer dugogattam egy csajt és egyszer amikor nála voltam észrevettem,hogy a szobában a szekrény teteje tele volt serlegekkel.

odamentem megnéztem,thai box magyar bajnok meg ilyenek.

nah mondom bakker.

a pasija nyerte őket,mert az-az ő lakása volt.

aztán jelzett a kaputelefon,hogy valaki bejött,majd rakja be a kulcsot a zárba,amiben belülről ott volt a kulcsa,majd dörömbölnek.

ezt old meg.

vagy

ledumáltam egy csajjal a randit,átmentem hozzá,de a kis sunyi lekoccolt,viszont otthon volt a lakótársnője,akinek bemutatkoztam,megittuk a bort amit vittem,aztán ....

2014. márc. 2. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!