Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam a lánynak, akivel ismerkedem, hogy milyen ügyetlen voltam a legutóbbi esetben, amikor szerelmes voltam valakibe?
írd le ide, és megmondjuk, hogy elmondd e :D
szerintem ez attól függ, hogy milyen a lány, akivel most ismerkedsz. ha jófej a csaj, és a sztori is vicces, akkor sztem mehet :D
értékcsökkentő,minek tennél ilyet?
legfeljebb olyat mesélhetsz,aminek a végeredménye vicces,de közben benne van az is,hogy eléred amit akarsz.
pl
egyszer dugogattam egy csajt és egyszer amikor nála voltam észrevettem,hogy a szobában a szekrény teteje tele volt serlegekkel.
odamentem megnéztem,thai box magyar bajnok meg ilyenek.
nah mondom bakker.
a pasija nyerte őket,mert az-az ő lakása volt.
aztán jelzett a kaputelefon,hogy valaki bejött,majd rakja be a kulcsot a zárba,amiben belülről ott volt a kulcsa,majd dörömbölnek.
ezt old meg.
vagy
ledumáltam egy csajjal a randit,átmentem hozzá,de a kis sunyi lekoccolt,viszont otthon volt a lakótársnője,akinek bemutatkoztam,megittuk a bort amit vittem,aztán ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!