Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam az igazat, hogy miért nem akarok vele többször találkozni, vagy ez nem célravezető ebben az esetben?
Ezzel a sráccal már vagy fél éve kerülgetjük egymást, első pillanattól vonzódtunk egymáshoz, az elmúlt kb másfél hónapban gyakorlatilag olyan volt minden, mintha járnánk (ő szerintem így is veszi már magában, még ha nem is mondtuk ezt így ki).
Tudom, hogy tetszem neki, szeret velem lenni, jól elvagyunk meg ilyesmi, de ő nem szerelmes belém, ebben biztos vagyok.
Én viszont beleszerettem. És így már csak szenvedés lenne ez, hogy ő nem szeret.
Ez az indokom, amiért nem szeretnék többet találkozni vele. De ha ezt mondom, az elég furán hangzana, nem?
Vagy inkább valami mást kéne mondanom? Az a lényeg, hogy tényleg soha többé nem akarom hogy bármi is legyen köztünk. És hogy ezt ő is komolyan vegye, mert különben képes lennék igent mondani a későbbi találkozásokra is, ha hívna. :(
De ez, hogy szerelmes vagyok beléd, ezért ne találkozzunk többé... ez fura, de ez az igazság.
Voltatok már hasonló helyzetben? Akkor mit csináltatok?
21L
6! igaza van, röviden és tömören, nem kell a témát kerülgetni, az mire jó? semmire,
szóval megmondod, erre válaszol, a téma lezárva N
linkeld be neki ezt a kérdést és tiltsd le fb-ról
ennyi... én megmondtam a lánynak szó szerint mi bánt és kész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!