Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt ti elhinnétek? Van ilyen ópció?
Figyelt kérdés
Megcsalt az élettársam,vagyis egy párkapcsolatot alakitott ki mellettem elég hosszú ideig,1 másfél évig,kiderült egy véletlen telefonhivás folyamán,visszakönyörögte magát hogy maradjunk együtt próbáljuk meg rendbehozni a rendbehozhatatlant,gondoltam egy próbát megér,ami a gond én nehezen tudom elképzelni,hogy valaki szereti a párját,miközben a háta mögött pasast tart főleg ilyen sok ideig,ha nem derül ki lehet mai nap is tartana,de ő állitja engem szeret amit én nem igazán tudok elhinni,vagy a nők igy működnek? Volt valaki hasonlóban?
Igen, sok ostoba van rajtad kivul, aki ezt elhinne. A legtobbjuk csak a masodik, harmadik no utan tanulja meg.
2017. okt. 26. 09:13
2/14 anonim válasza:
Lehet hogy csak valamilyen érdek köti hozzád (pl lakás, jó anyagiak), de lehet hogy egy érzelmileg sérült valaki, akinek csak több pasi tudja megadni amire érzelmileg (netán szexuálisan) vágyik.
Persze egyik sem jó.
Előfordulhat ugyan hogy tényleg megbánta, de valljuk be, erre kisebb az esély...
Ha ezek után is szeretnél vele maradni, akkor nagyon el kellene beszélgetnetek arról hogy ez miért volt.
2017. okt. 26. 09:21
3/14 anonim válasza:
másfél évig hazudott és mással is volt.
nem szeret, valszeg szeretnéd ezt hinni, de te sem gondolhatod komolyan?!
2017. okt. 26. 09:35
4/14 A kérdező kommentje:
egyet nem értek,minek csalt ha utána meg parázik hogy elhagyom,ha féltem a kapcsolatomat akkor minek bontom? Lehet pszihés problémákkal küzd.
2017. okt. 26. 09:35
5/14 A kérdező kommentje:
dehogy hiszem el épp ez a baj,csak ő állitja ezt.
2017. okt. 26. 09:38
6/14 anonim válasza:
gondolta megteheti, mert nem vetted észre, izgalmas volt.
2017. okt. 26. 09:40
7/14 A kérdező kommentje:
hát igen de most meg issza levét mert tönkre ment az élete házassága.
Az elme működik így, nem a nők. Te is pontosan ugyanígy működsz, ahogy én is. Csupán más milyen arányban vannak bennünk tényezők, s más fejlettségi szinten vagyunk.
Gyakoroljátok érzelmeiteket. Eddig egyedül voltatok kapcsolatban. Legyetek végre együtt benne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!