Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elhinnétek ezt? Lefeküdt mással?
Eléggé necces, hogy megdugták.
De valahogy kamuszagot is érzek.
hát elég gyanús, és hol van a gyros tál tálja?
sőt kérdezz rá random, hogy honnan rendelte
lehet tényleg kamuzott
Ha veled kefél és összekoszoljátok meg gyűritek a tett színhelyét, utánatok sem szoktatok eltakarítani és rendet tenni? Ki az az igényes ember, aki a spermafoltokat csak úgy lazán a kanapén hagyja? Még úgy simán is gáz, ha olyannal szexelsz, akivel minden erkölcsi dilemma nélkül nyíltan megteheted, de ha már félredug az ember, az ilyesmire még inkább alap, hogy figyel.
Nekem nem reális ez az egész sztori.
Miért nem nyaltad meg, hogy megbizonyosodj róla, hogy tényleg g.e.c.i :D Vagy legalább megszagolhattad volna még tuti volt valami szaga, ha másnap észrevetted.
Ezek után én azonnali hatállyal elbocsátottam volna a csajt ez nem is kérdés. Gondolj bele lehet még a ps4-eddel is játszott miközben fröcskölte szét a g.e.c.i.t. a lakásban, milyen beteg perverz állat... de kicsit komolyabban én tényleg kibsztam volna a csajt azonnal nem kell itt a félrebeszélés, főleg, ha tiéd a lakás akkor meg főleg az ablakon vágtam volna ki a cuccát!
"i az az igényes ember, aki a spermafoltokat csak úgy lazán a kanapén hagyja?"
Igen, ezért mondom, hogy kicsit kamunak tűnik, de az is igaz, hogy én is jártam már úgy, hogy ráílveztem barátnőm hasára, majd kimentem megmosni a farkam.
Fél órával később beleléptem valamibe, hát egy kis csepp sperma volt a földön, lecsöppent és nem vettük észre.
Megtesz ilyet egy nő, azért figyel, hogy el legyen takarítva.
A másik, HA.............Ha megtette, igazat adok neki. Aki éjszaka dolgozik, késik és első haza érve a PS4, attól mit várjon egy nő? Sok jót nem várhat. Igényeket, így, vagy úgy, ki kell elégíteni.
Utolsónak valahol igaza van, hazaérsz reggel a munkába és rögtön PS? 🤔
Viszont én is utálom a vadast, de múltkor megkívántam és ettem egy tányérral...voltam már így más kajával is, szóval simán el tudom képzelni, hogy kaja volt. Meg az ellenkezőjét is. Nem tudom. Blokk megvan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!