Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti elhinnétek ezt? Lefeküdt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elhinnétek ezt? Lefeküdt mással?

Figyelt kérdés
Tegnap reggel hazaértem a munkából, a barátnőm tudta jól hogy kések, igazából reggel helyett délre értem haza, éjjel dolgoztam. Ismerem őt mint a tenyeremet, már két éve együtt vagyunk, úgy hogy tudom mit szeret és mit nem. Fekete kanapénk van. Minden a legnagyobb rendben volt mikor hazaértem, leültem volna játszani kicsit a PS4-el, a kontroller a kanapén volt. Nyúlok oda érte, és látok csomó fehér foltot a kanapén, fröccsenéseket... Akkor nem fogtam fel de nem ment ki a fejemből, de kezdtem sejteni, hogy az valaki spermája... Rákérdeztem hogy mi ömlött ki oda, erre elakadtak a szavai, dadogott, és azt hazudta, hogy rendelt egy girosz tálat egy olyan sós joghurtal, éd kiömlött véletlen picit... A bökkenő csak az, hogy a barátnőm gyűlöli azt a török sós joghurtot!! Összevesztem vele ezen, hogy ugyan ne mondja már, ez spermának néz ki, és ő amúgyis utálja azt a joghurtot... Mindvégig fura volt, azóta is fura... Arra hivatkozik, hogy megkívánta de nem ízlett neki! Na de akkor miért habogott?? Ráadásul az egész kanapé össze volt ugrálva.... Nem merte feszíteni tovább a húrt, így csak akkor takarította fel, amikor én már aludtam... Szerintem oda száradt sperma volt és lefeküdt mással... Mindennek tetejébe : soha nem szokott enni a lakásban sehol sem, csak az étkező asztalon!!!! Mit tennétek a helyemben?
2017. júl. 14. 12:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
59%

Őszintén nem csodálom ha félrekúr a barátnőd, undorító dolognak tartom, elítélem az ilyen nőket, de hogy te munka után hazamész és egyből a játék azért az nem egy szép dolog.

Gondolom ezt csinálod minden nap a barátnődet meg figyelembe se veszed.

Szerinted hány nő tűri el, h levegőnek nézze a szerelme?

21L

2017. júl. 14. 13:38
 12/15 anonim ***** válasza:
96%

Ha nem volt reggel otthon a Nőd és meló után PS4-eztél egy röpke 30 percet, azzal nincs gáz. De ha nem foglalkozól vele és nem dugod meg rendszeresen akkor nem kell meglepődni ha más pélója után kapkod. Teljesen real, hogy megcsalt. Sok kérdőjel nincs. A kérdés, hogy csak Ő a hibás vagy mindketten. Gyanítom, hogy az utóbbi.

A másik kérdés, hogy ezek után van-e kedved még a lánykához. Szerintem kuka a kapcsolat, jobb mindkettőtöknek a szakítás (ha nem akarsz 2. lenni).

2017. júl. 14. 13:46
 13/15 anonim ***** válasza:
47%

Ha nem figyel rám a párom, nem az a megoldás, hogy megdugatom magam mással. Jelzem neki, beszélünk róla, javításra törekszünk, ha meg nem megy, akkor ki kell lépni a kapcsolatból. Nincs olyan, hogy elfogadható a megcsalás.

27N

2017. júl. 14. 13:51
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerinted ki ennyire primitív, hogy a közös lakásban megcsal, az ágyat úgy hagyja összeugrálva és még a spermát is az ágyon hagyják..

Btw a sperma nagyon hamar megszárad levegőn kb nyom nélkül, nem hagy fehér foltot.

Szerintem ez egy szándékosan polgárpukkasztó sztori akar lenni.

Ha nem, akkor le lehet csekkolni, hogy tényleg rendelt e gyrost. Hol a csomagolás pl?

Vagy a telefonjában a bizonyíték, hogy felhívta a gyrosost?

Vagy ha neten rendelte akkor a visszaigazoló e-mail.

Már mindenről annyi szemetet adnak, egy kaját sem lehet nélküle megrendelni..

2017. júl. 14. 15:08
 15/15 anonim ***** válasza:

Megkaparod egy pengével, papírlapra rakod az anyagot, behajtogatod szépen, bemész egy középiskolába, megkeresed a biosztanárt, hogy legyen már szíves bekísérni téged a szertérba ott pedig egy tárgylemezen kutyuld be a cuccot amit felkapartál és nézd meg mikroszkópon 800-1000x-es nagyításnál egyértelműen igazolható ha hazudik az asszony. Utána menj haza és ha úgy van, akkor közöld, hogy ez bizony gáci, és takarodjon a qrva annyába. Fél óra az egész.

30/f

2017. júl. 15. 05:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!