Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nagy segitség lenne számomra,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

X. Zoli kérdése:

Nagy segitség lenne számomra, ha szánnátok erre 3percet! Szükségem van az oldalon lévő normális emberek véleményére! Érdemes megtartani a kapcsolatomat? Részletek következnek:

Figyelt kérdés

3éve járok a baratnőmmel. Ez idö alatt nagyon sok szép élményt éltünk át együtt, persze voltak húzósabb idöszakok is. Mindkettönk családja pozitívan áll a kapcsolatunkhoz, egymásra találtunk, és ebből könnyedén házassag is lehet. Viszont fél éve oly sok minden negatívum összejött, betelt a pohár mindkettönk részéről. Szakitott velem a leány. Olyannyira elvoltam keseredve annak ellenére, hogy én is haragudtam rá, hogy megkértem öt, ne dobja el a kapcsolatunkat, igy annyit mondtam csak, hogy hivjon, ha ismét hiányzom neki, és csak abban az esetben, ha komolyan gondolja a jövönket. 4hét után felhivott, találkoztunk és megbeszéltük a dolgokat, utána összeköltöztünk és éltük mindennapjainkat egészen tegnapig.

Tegnap este tv-zés közben traccsoltunk, és valahogy szóbajött az a bizonyos 4hétnyi szünet, barátnőm elfehéredett, és egyből tudtam hogy valami gubanc van. Elmondta, hogy lefeküdt egy régi pasijával egyszeri alkalommal ittas állapotban, mert meg akart szabadulni attól a sok rossztól, ami minket akkor ért, és meglépte e borzalmas tettet.

Mivel a kapcsolatunk a bizalomra épül, most elvesztettem a bizalmamat ő irányában. Kértem, hogy számoljon be mindenről, el is mondott mindent, amire csak emlékezni tudott, egyetlen csók sem volt, csak a srác levetköztette, és misszionárius pózban dugtak addig a rövid igeig.

Amint kilépett az ajtón zokogott, tudta, hogy rosszat csinált, és mivel az élvezetnek teljes hiánya volt az az 1alkalom, ráébredt, hogy velem akarja leélni az életét. Ugye aztán felhívott, találkoztunk, összejöttünk. Lett volna rá alkalom e fél év alatt hogy elmondja nekem, de nem tudta, nem volt batorsága, mert nem akar elvesziteni, és ebből a hülyeségböl elrontani az életének azt a részét, amit velem képzelt el. Zokogva kérlel, hogy bocsássak meg neki, és hogy ne hagyjam el.

Meg lehet neki bocsájtani e bűnös tettét, ha tényleg látom rajta a megbánást? Reggeltöl nyeli a könnyeit, szipog, sír, mert nem akar elvesziteni, hasson ez rám? Megcsalásnak minősül, ha abban 4hétben nem jártunk? Megléphet e hasonlót a jövöben, ha hajlamos volt erre idegességében fél éve? Örlödhetett benne a lelkifurdalás fél évig olyannyira, hogy egy életre felhagy a megcsalás bámely fogalmával? Mi szól az mellett, hogy együtt maradjuk? Mi szól az mellett, hogy szakítsak vele?

Segítsetek kérlek!

Ha együtt maradunk, jövő szeptemberében végezzük el az egyetemet, és ennek alkalmából terveztem megkérni a kezét persze a hír elött, most bizonytalan vagyok.

Ha együtt maradunk, mi leszünk a keresztszülei a most született unokahugomnak.

Ha szétmegyünk, elvesztem életem legszebb és legtartalmasabb kapcsolatát, a legszebb lányt akivel valaha jártam, és az egyetlent, kit eddig eltudtam képzelni a társamnak egy életre.( sok párkapcsolatomból ez az 1)

Ha együtt maradunk, és 15év után elválik tőlem 2gyekekkel, tönkretettem az életemet.

Ha együtt maradunk, és az idők során megtudunk minden problémát oldani, enyém a boldogság egy életre, amiről mindenki álmodik ezen az elcseszett világon.

Előttem van, és most kell döntenem.

Adjatok hasznos tanácsokat, irjatok véleményeket, képzeljétek el magatokat az én helyemben, hogy hogyan döntenétek, és mi a következménye az életetekre nézve.

Várom a válaszokat! Előre is köszönöm!

Üdv

Zoltán

2017. 10. 17

2017. okt. 18. 05:49
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
90%

Ez konkrétan NEM MEGCSALÁS. Megcsalni valakit párkapcsolatban lehet, ti pedig akkor NEM VOLTATOK EGY PÁR. A többi sallang a kérdésedben mint "15év, 2 gyerek, bla-bla" nem tartozik a tárgyhoz.

Vagy mit gondolsz? Szakítás után még hűségesnek kell lenni az exhez? Mindegy is. A tüske már benned van és mérgezi a kapcsolatot. Folyamatosan ezen fogsz kattogni, úgyhogy vagy túllépsz ezen és nem tekinted megcsalásnak, vagy mihamarabb véget vetsz a kapcsolatnak. De figyelem! Ha együtt maradtok, vita esetén ezt a "megcsalást" nem ér felhozni!

2017. okt. 18. 07:43
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Maradjatok együtt. Ez nem megcsalás volt. Pont ennek az esetnek köszönhetően jött rá,hogy mennyire szeret téged. Amúgy Ti az elsők voltatok egymásnak? A jövőre nézve nincs garancia semmire de én azt mondom,ha egy házasság 10, 15 vagy bármennyi ideig tart és sok szépet, jót éltek meg együtt az már megérte. Sokan a tulajdonuknak tartják a társukat pedig nem az. Addig jó egy kapcsolat amíg a szabad akarat tartja össze nem pedig valami kényszer, pl. mert gyerekek vannak,anyagiak, lelkiismeret, hogy a másik összetörne, barátok véleménye. Szerintem legyetek újra egy pár,mert szeretitek egymást, ezt a tapasztalatszerzését pedig soha ne emlegesd fel neki.
2017. okt. 18. 07:56
 13/26 anonim ***** válasza:
11%

Elég nagy papucs vagy ha ezt hagyod és nem dobod azonnal. Majd jönnek itt olyanokkal hogy ami a szünetben történt az nem is megcsalás. Hát de!

Én biztos nem kockáztatnám meg hogy néha megdugassa magát mással hogy rájöjjön hogy engem mennyire szeret, mint itt mások írták. LOL

2017. okt. 18. 08:14
 14/26 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem itt nem a dugassal volt problema,mivel nem voltatok egyutt. A nem kozosen megbeszelt "szunettel" van baj.. ez nem is szunet, siman kidobott aztan visszatancolt, mert nem talalt jobb pasit, csak a volt faszijaval sikerult agyba bujni. Ezt valoszinuleg a jovoben is meg fogja tenni es ujra vissza is fogja magat konyorogni ameddig nem talal jobb pasit.
2017. okt. 18. 08:25
 15/26 anonim ***** válasza:

Sokan még párkapcsolatban is megbocsájtják a megcsalást, főleg, ha nem volt benne érzelem. Én sem örülnék neki, de mégiscsak külön voltatok akkor! Akár te is kalandozhattál volna "hivatalosan". Talán pont ez ébresztette rá, hogy te vagy neki az igazi.

Az ember hibázik, igencsak őrlődött magában, hogy elmondja-e, én sem biztos, hogy lett volna bátorságom. Hiszen akor külön voltunk és semmit nem jelentet!

Inkább azon agyalj, hogy tudsz-e ezzel élni, meg tudsz-e bocsájtani neki. Szerintem igen, különben már lezártad volna és nem itt kérnél tanácsot. 44F

2017. okt. 18. 08:33
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

En alapszaballya tennem h a kulon toltott ido kalandozasait tilos legyen elmondani es kikerdezni a masiktol.

Nem tortent megcsalas,nem voltatok egyutt. Neked is meg volt a lehetoseged arra h kiprobald masokkal abban a 4hetben.

Folosleges is volt szoba hozni,neked meg forszirozni. Ennyit errol.

Annyi tortent h tudod h ez ebresztette ra h teged szeret,tudod a motivaciojat.

Masreszt vmiert szetmentetek,kerdeses h azok a dolgok nem jonnek-e majd idovel ujra elo.

Megint kerdes h direkt nem ugy irom h meg tudsz-e neki bocsatani hanrm h el tudod-e fogadni h abban a 4hetben lefekudt massal.

Ha mindezek utan is vele szeretnel elni (jelen pillanatban en ugy latom h o nagyon veled szeretne), akkor nincs semmi problema,eljetek boldogan.

De! Soha a budos eletben egyetlen egy vitaban nem vaghatod a fejehez h mert te igy vagy ugy amikor nem voltunk egyutt stb.Tehat ha pontot teszel,engedd el ezt a dolgot. Sot tovabbmegyek ha 15ev mulva elvaltok, sem ez az eset lesz a kivalto ok.

Azert h ez a kapcsolat es boldogsag orokke tartson (rohadt ritka) kokemenyen kell dolgoznotok rajta mindkettotoknek. 20-23evesen meg eleg naivan es ketszinuen latod a vilagot,arnyalni fogja ezt meg jooo sok minden.

En a helyedben most tuti orulnek annak h jol meg vagyunk.Es nem 10-20-80 evre terveznek elore,hanem csak mondjuk mindig 1,de abbol kihozva a maximumot.

N

2017. okt. 18. 08:54
 17/26 anonim ***** válasza:
A 4 hetes időszakban szakítottatok, nem jártatok, nem megcsalás volt ez a "borzalmas tett". Én nem szakìtanèk ilyen miatt, hogy csak utólag most mondta el. Főleg, hogy szereted, és el tudod vele képzelni az életed.
2017. okt. 18. 09:26
 18/26 anonim ***** válasza:
86%

>Mivel a kapcsolatunk a bizalomra épül, most elvesztettem a bizalmamat ő irányában.

Ha jól értem, akkor lefeküdt a volt pasijával, amikor nem voltatok együtt. Én nem látom, itt mi a probléma. Ha csak ezért túráztatod, akkor ne tedd. Ez csepp a tengerben, ennél sokkal fontosabb dolgokon kéne gondolkodni ahhoz, hogy el tudd dönteni, működni fog-e a kapcsolat hosszú távon, Zolikám.

2017. okt. 18. 09:28
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha működik a kapcsolat egyébként, akkor nem tartanám túl jó ötletnek elhagyni emiatt. Persze ha neked ez akkora trauma, hogy soha nem tudsz majd túllépni rajta, akkor nyilván majd meg kell lépni a dolgot. De adj ennek még időt.
2017. okt. 18. 09:41
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

9 éve élek házasságban, 12 éve párkapcsolatban.

Amondó vagyok, hogy mivel szakítottatok, nem számít megcsalásnak, ezen túl lehet lépni. A folytatás rajtatok múlik. Ha te őszintén és tüske nélkül el tudod felejteni a "félrelépést", akkor akár még sírig tartó boldogság is lehet belőle. Nyilván mindenki arra tervez a párjával, de csak az idő múlásával derül ki, hogy tényleg az lesz-e. Arra semmi garancia nincs, hogy 15-20 év múlva is együtt lesztek. Egyébként ahogy beszélsz erről a lányról, mindent elmond, szerintem ne hagyd elmenni. :)

2017. okt. 18. 09:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!