Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha a párom volt szeretőjét nem akarom a közelében látni?
Rájöttem és bevallotta a barátnőm, hogy az előző hosszú kapcsolatának az utolsó négy évében megcsalta egy másik hapsival az akkori élettársát. Akivel megcsalta, az ügyfele volt a biztosítás bizniszben, amit most is csinál a párom. A barátnőm már másfél éve elköltözött a hosszú élettársi kapcsolatától, és a szeretőjét is várta, hogy tán megteszi ezt a lépést, de ő csak szexre használta a páromat, aki viszont többre vágyott ezért most idén tavasszal mondta neki, hogy nagyon sajnálja, hogy a hapsi így döntött, vagyis nem döntött sehogy, ezért csak barátként (és ügyfélként) akar szerepelni az életében.
A hapsi ezt tudomásul vette, de azóta is küldi neki a (vicces) szex videókat, meg képeket. Amit a párom nem is bánt (mert hogy a hapsi éveken keresztül így "kommunikált" vele), míg egyszer észre nem vettem, hogy miket kap tőle. Akkor irt neki, hogy ilyen tartalmakat nem kér tőle.
Megbízom a páromban, de valahogy mégsem kívánom a közelében tudni. Pedig ügyfele, meg (mivel hentes külföldön), rendszeresem hozza az olcsóbb hentes árut. Mit lehet tenni?
Köszi az eddigi válaszokat! Igen, tudom, hogy nincs már köztük semmi, de ez csak a páromon múlik, mert a ha hapsi ugyanazt csinálja, mint eddig. Számára nem változott semmi,ő nem akart mást eddig sem.
Párom pedig érzelmileg nagyon bele volt habarodva, hiszen egyrészt sokáig tartott ez a hamis reménység, amiben a hapsi évekig tartotta, másrészt még elég friss az úgymond szakítás. De a párom azt mondta, hogy ha vár, hogy teljesen túl legyen rajta, lehet hogy engem is elveszít, mert hogy nekem is voltak másféle aggájaim vele az elején, de azok mált nincsenek.
"Párom pedig érzelmileg nagyon bele volt habarodva, hiszen egyrészt sokáig tartott ez a hamis reménység, amiben a hapsi évekig tartotta, másrészt még elég friss az úgymond szakítás. "
Így kezdeni egy kapcsolatot a részedröl nagy fokú hülyeség.
MIndettöl függetlenül az addig rendben van, hogy a szeretö ne írogasson neki privát, de azt nem várhatod el, hogy ügyfélként is küldje el.
Igen, ezért kérek tanácsot tőletek, vagy legalább egy kis lelki támaszt olyanról, aki már volt ilyen szituba. Ha tudom az elején, lehet most nem élnénk együtt. De viszont biztos vagyok benne mégis, hogy nem okoz bánatot nekem.
Ezt csak kb. Két hónapja tudom róla.
Igen, ettől félek én is! Mert hogy most nem csal meg, az egy dolog. De mégis önként volt képes kilépni belőle, mert hogy ő sokkal többre vágyott. Az elején is azért ment bele ebbe a kusza kapcsolatba, mert abban bízott, hogy több lesz.
Bízom benne azért is, mert nem tagadta le! Pedig nagyon szégyellte magát miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!