Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Az alatt mit ért egy nő aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az alatt mit ért egy nő aki megcsalta a párját, hogy nem szerette a szeretőjét csak potléknak kellett? Nem szexre értem! Akkor?

Figyelt kérdés
2016. nov. 22. 02:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Erzelmileg tamogatta ... esetleg kivancsi volt...
2016. nov. 22. 03:38
 2/5 anonim ***** válasza:
Érzelmi támogatást kapott. Udvarlást, bókokat, ölelést, simogatást.
2016. nov. 22. 06:30
 3/5 anonim ***** válasza:

Érzelmi/lelki támogatás, ahogy írták az előttem hozzászólók is. Olyat nyújtott a másik fél, ami nem csak hogy marha jól esett a nőnek, de igényli is, viszont a párjától nem kapja meg. Nem foglalkozott vele a párja azon a legalább egy területen, a másik férfi pedig igen, emiatt erős vonzalmat érzett iránta.

Az más kérdés, hogy a megcsalás minősíti a kedves hölgyet, párkapcsolatba nem kezdenék vele. Nem csak a megcsalás miatt (aki egyszer megtette, többször is meg fogja), hanem mert nyilvánvaló, hogy ahelyett, hogy hajlandó lett volna dolgozni a kapcsolatért, és a párjával megbeszélni a problémákat, igényeket, hiányokat, stb. , gerinctelen és aljas módon másfelé kacsingatott. Thanks, but no thanks.

2016. nov. 22. 08:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha egy férfi hűtlen, azt el tudom képzelni, hogy csak kellett neki valaki "pótléknak". Szerintem viszont ez egy nőnél nem így megy. Egy nő nem lép csak úgy félre, ott van valami nem CSAK pótlék. Nem lehet neki ezt elhinni!
2016. nov. 22. 08:44
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Már hogy ne lehetne? Van a szitu, amikor a párját szereti, de ő meg elhanyagolja mondjuk, nem mennek együtt soha közös programokra, folyton dolgozik, nem akar vele annyi időt együtt tölteni, mittudomén, és közben a nő ezt hiába jelezgeti meg akarja megoldani, a pasi elintézi annyival, hogy "én ilyen vagyok, ha nem tetszik, lehet menni"- de a nő közben meg halálosan szerelmes. Akkor jön egy másik pasi, aki udvarolgat a nőnek, elviszi ide-oda, megszínesíti a mindennapjait, foglalkozik vele, magyarán egy igencsak szélesen tátongó űrt tölt ki az életében/kapcsolatában, és minthogy a kérdéses nő őszintén szerelmes, de közben gyarló emberi lény is, hát nem szakít/válik el, hanem akkor két forrásból szerzi meg azt, amit jobb esetben egyből kéne. Nem mondom, hogy támogatom vagy valami, de ez pl egy eset a sok lehetséges variáció közül, amikor simán használhat a nő is "pótléknak" valakit- érzelmi/figyelmi pótléknak. Nem csak a szexből áll ám a párkapcsolat, attól még, hogy az jó, simán lehet millió más egyéb probléma, amit vagy meg tudnak oldani, vagy nem, de ahhoz, hogy racionálisan ilyen helyzetben a jó döntést válaszd, miközben a párkapcsolatban azért elég sokszor viharos érzelmi reakciók is jelen vannak nem is kis mértékben, ahhoz egyszerre kell nagyon erősnek és nagyon előrelátónak lenned. Ez nem mindenkinek jön össze.
2016. nov. 22. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!