Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki megcsalta a párját, annak hogy jött az egész? Hogy és miért tette?
Figyelt kérdés
Igazság szerint én a körülményre es az okra vagyok kivancsi. Gondolkoztatok azon,hogy megtegyétek-e?
25L
2016. okt. 14. 14:07
1/11 anonim válasza:
Én 22 éves voltam,akkoriba volt egy kapcsolatom,elmentem dolgozni és a munkahelyen megismertem egy fiut aki a kolégám volt, nagyon bejődtem neki elhivott randizni de mondtam nem lehet,kapcsolatom van.Idő elteltével keztek elmúlni a párom iránt az érzéseim nagyon megtetszett a kolégám számot cseréltünk,keztünk beszélgetni persze senki nemtudott rólla amig oda került a sor hogy megcsaltam a párom akaratom ellenére nem tudtam az érzéseimnek parancsolni és két évig csaltam amivel nem vagyok büszke.És végül szakitottam a párommal a kolégám miatt de végül nem jöttem össze a kolégámmal akkor vettem észre milyen jó szabadnak lenni nemakartam kapcsolatot.Majd aztán elkeztem egy chat oldalon ismerkedni megismertem egy férfit akivel össze is jöttem mai napig vele vagyok.25L
2/11 anonim válasza:
Mi lenne, ha inkabb szakitanak ahelyett, hogy onigazolo sztorikra varsz?
3/11 anonim válasza:
1# Milyen munkahelyre vesznek fel ilyen amobakat?? :DDd
4/11 anonim válasza:
1est végig sem olvastam inkàbb..kiégtem egy pillanat alatt.
5/11 anonim válasza:
3-as mért kell gunyolodni?Én csak válaszoltam a kérdezőnek,ha nem tetszik valami lehet tovább lépni,mindenhol vannak ilyen szemét emberek hogy muszáj másba belekössenek köztük te is az vagy,de hát csak sajnálni tudlak ,nincs saját életed és ezért bele kel kötni a máséba.Inkább foglalkozz a sajátoddal mert látom van elég sok minden amit rendbe kéne rakj.
7/11 anonim válasza:
Hát én nem mejek bele ebbe a sztoriba minek tudjon rólla más.De idióta az 1,és a 3 gyerekesek mindennap ilyen idiotákba botlok bele haha.
8/11 anonim válasza:
Jaj ne, most ravilagitottal a szar eletemre.
Ami amugy tok rendben van, csak epp itthon doglok a szabadnapomon, pihizek es szorakozok a gyakori egyszerubb emberein.
9/11 anonim válasza:
Én nem vagyok hive a magcsalásnak.8 as te is olyan egyszerű ember vagy ha itt irogatsz és mást lehordasz,na erre varjál gombot.
10/11 anonim válasza:
Nem attol vagy egyszeru, hogy itt irogatsz, lol. De nyilvan nem erted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!