Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ha a barátnőtök elmondaná nektek, hogy többek közt azért is szakított az exével, mert az megcsalta őt, hogy reagálnátok?
(Az ex a barátnőtöket, nem pedig fordítva!)
Mi merülne fel bennetek, miután megtudjátok? Mi lenne az első gondolatotok? Szerintetek érdemes elmondani, vagy inkább hallgasson róla az ember?
Pusztán elméleti jellegű a kérdés, nem vagyok ilyen helyzetben, de kíváncsian várom a válaszokat.
Nyugodtan elmondhatja, reagálni nem tudom hogyan reagálnék. De valószínűleg nyugtáznám hogy egy barom volt az exe.
Első gondolatom az lenne hogy az emberek mennyire idióták és önzőek.
Ez szerintem nem valami furcsa, 'rossz' dolog. Olyan értelemben nem rossz,hogy végülis nem az én barátnőm csalta meg az akkori párját, amiből azt gondolnám, hogy engem is meg fog. Az exe bunkó volt, megcsalta, szakitottak, ez igy van rendjén, mit kell ezzen tovább firtatni? Ez csak egy szakitóok a sok száz közül.
Utolsó, mit vág a fejedhez? Hogy 'hú, megcsalt az exed, hahaha' ? Ez őt minősiti, nem téged, komolyan nem értem az ilyesmit.
szerintem normális,hogy szóba kerül a kapcsolat elején a múlt is. amikor összejöttünk a párommal, érdekelte őt is ,hogy hány kapcsolatom volt és kb miért lett vége. ő is elmondta magáról ezeket.
azóta eltelt több év és szóba se került..szóval nem kell,hogy napirenden legyen,de 1x szerintem elmondhatod ha szóba kerül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!