Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az hogy valaki a szeretőjét is szereti meg a feleségét is csak mindkettőt másképpen? Ilyen létezik?
Pl ilyen is lehet:
A felesége iránt elmélyült szeretet és kötődés van, ami egy hosszú távú kapcsolatot általában jellemezni szokott, a szerető iránt viszont ez még nem alakult ki, ott még csak szerelem van, azaz a hormonok tartják fenn azt a kapcsolatot
Önámítás ... és a gerinctelenség "fedezése".
Az ilyen, valójában csak önmagát, a kényelmét és a vágyait szereti.
Persze,hogy létezik.Én például ilyen barái szerettel szeretem a férjem,és hálás vagyok neki,hogy kiemelt a szegénységből és azóta is megad mindent anyagilag,de testileg már nem izgat fel, mert már öreg.Ellenben a szeretőm egy jóképű,izmos,szexi 23 éves srác,aki megőrjít szexuálisan,attól is benedvesedek ha ránézek,szétszedjük egymást,az ágyban,imádom a fiatal testét,a farkát,imádom ha az ágyba döngöl.Egyikőjükről sem mondanék le,igaz,hogy más miatt,de mindkettejükre szükségem van.
24/L
Akkor egyiket sem szereti csak, ahogy utolsó írta: mindkettőre szüksége van, csak másra használja az egyiket és másra a másikat.
Jó duma, kérdés ki veszi be?
A hatos egy nőgyűlölő pasi, nem nő. De amúgy igaz: aki csalja a párját, nem akarja feladni a kényelmét, a vagyont, a gyereket stb. viszont nem képes ezekért azt az áldozatot meghozni, hogy hűséges legyen. És mivel a szeretővel csak a közös öröm van, persze hogy úgy érzi, ez egy tökéletes kapcsolat. Hosszú együttélés után ez is megkopna.
Amúgy nincs gond azzal hogy valaki másba szeret bele sok év után, de akkor vagy el kell válni vagy ha marad, akkor teljes szívvel maradni kell és lezárni a szerelmet a másik iránt. Mert ebben mindenki sérül így.
Miért lennék pasi???Nagyot tévedtetek,bocsi.
6-os.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!