Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit jelent az hogy valaki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent az hogy valaki a szeretőjét is szereti meg a feleségét is csak mindkettőt másképpen? Ilyen létezik?

Figyelt kérdés
2017. máj. 5. 07:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Én nem hiszem, hogy csak a férfiak csalnak, csak nincs az a buta primitív ember aki ezt így gondolja és ezt le is írja ilyen stílusban. Tipikusan azok a pasik szoktak ilyeneket bedobni akik le akarják alázni a nőket. Aztán ha azt mondod, hogy egy pasi, a többségük rád ír és gyalázkodik. Mondjuk ez most nem történt, de ez nem jelent semmit.
2017. máj. 6. 08:50
 12/19 Sosetom ***** válasza:

Baromi egyszerű. Szereti a feleségét, de mivel nem elégíti ki a vágyait és egy gyenge sz@r, ezért szeretőt tart.

Egy egészséges kapcsolatban ilyen nem fordulhat elő, még csak fel sem merül egyik oldalon sem.

2017. máj. 6. 11:11
 13/19 anonim ***** válasza:
Szerintem létezik. Velem már előfordult, 2-en voltak egyszerre képben ,mindkettőt szerettem. Egy ideig párhuzamosan vittem a két kapcsolatot. Aztán választanom kellett. A házasságom alatt (15 év) is voltam szerelmes de a férjemet nem akartam elhagyni sosem. Nem értem miért tekintik tulajdonuknak legtöbben a barátjukat, férjüket?
2017. máj. 6. 11:16
 14/19 xxxcsillag ***** válasza:
100%
Éltem ilyen férfi mellett.Sokat szenvedtem .Igazábol csak saját magát szerette.Neki jó volt, nekem nem.Jellemtelen notórius hazudozó volt és mindenkit kihasznált akit csak lehetett.
2017. máj. 6. 18:12
 15/19 Pancseszka válasza:
Házas vagyok nem hiszem hogy a párom megcsalna de ahoz kell a jó szex!!!!! Ha az nem jó akkor gáz. Ennyi év után is jó a szex de most kicsit beszélgetünk és bedobtunk egy kis extrát imádom... beszélgetés kell a szexről mert én egy visszafogott nő voltam mindig soha nem mertem mindani mire is vágyom....
2017. máj. 7. 22:11
 16/19 anonim ***** válasza:
#15 mire is vágysz?
2017. máj. 8. 12:37
 17/19 anonim ***** válasza:

igen... létezik

2 in 1

2017. máj. 9. 15:43
 18/19 anonim ***** válasza:
Létezik! Például a feleség jól főz, kedves, meg minden, de nagy a segge, a szerető szupercsini és szeret ficánkolni a fa szban.
2017. máj. 10. 07:43
 19/19 anonim ***** válasza:
18-as, persze, de amit leírtál az nem szerelem hanem önzés a köbön: "én mit kaphatok tőle?" Kedvességet, jó kaját....vagy sok szexet és jó testet....Ezek nem a szerelemre okok hanem az egót simogatják. Ha szeretné akár csak az egyiket is, akkor megelégedne vele. Ha szeretlek, akkor "elég vagy nekem". A gyerekét sem azért szereti az ember mert jól tanul vagy jól sportol vagy szép....bámulatos, hogy a párkapcsolatban ezek dominálnak...
2017. máj. 10. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!