Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen megcsalás létezik? Ez nagyon durva!?
Jó, én kb végigszenvedtem, de felesleges volt a sok bullshit.
Mellesleg nem túl reális a videókészítő "ártatlansága" a történetben, kamuszagú. Én sem hittem volna el, hogy ő nem csalja meg a feleségét, mikor már az első erőszakosan elsmárolás után nem szakította meg vele végleg midennemű kommunkációt/kapcsolatot.. Aztán a "semmiből" jön később egy " szeretlek blabla" hajnali sms. Na persze.
Ez velem is mindennap megtörténik. :D Van itt vaja füle mögött bőven, nem ok nélkül ment idáig a nő sem valszeg, hogy szimpla üzleti "találka" meg telefon után itt kötöttek ki.
Ja, és a legszebb, ami megint csak hihető kategória, hogy annyira retardált lenne az ipse, hogy facebook-on csinál egy másik profilt, hogy ott dumálgasson " építse le" ahogy ő mondta" az "erőszakos" nőt.
Most ne haragudj, de ekkora baf...sz nincs világon, nem csodálom, hogy a felesége sem hitt neki, mert ez így hazugságszagú erősen, igenis okkal tartotta a kapcsolatot a nővel. nem kell játszani a mártírt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!