Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a jobb? Szeretőnek lenni vagy megcsalt feleségnek? Nyilván egyik sem, de ha választani kell.
Megcsalt feleségnek - válás után.
Megszabadulni egy hűtlen, hazug alakról jobb, mint "megnyerni". Anyagilag is jobban megéri: talál valaki mást, két kérését plusz a gyerektartás, adókedvezmény, családi pótlék. És minden második hétvége szabad! A másik oldalon jó esetben két emberre jut másfél fizetés, és minden második hétvégén ott a gyerek.
Ennél csak az lehet megalázóbb a szeretőnek, ha csak beleürít a pasi, de eszébe sincs miatta elválni. Ott a tudat, hogy ő csak erre jó, de sose lesz jobb, mint a felesége, akit nem hagy el.
Szeretőnek lenni jobb. Bár ezt a kifejezést nem szeretem. Nekem szerelmem van, nős ember. Másnak a barátnőjeként mutat be, közel négy éve együtt vagyunk. Nem csak szeretők vagyunk, hanem egymás lelki társai is. Naponta több üzenetet váltunk, mellettem áll mindenben, sokban hasonlítunk, nagyon egy hullamhosszon vagyunk. Nem csak szeretők vagyunk, én vagyok a másik élete, mondhatni két életet él.
Hááát, nem lennék a feleség helyében.
Én nem válaszolok erre, de!:
Hogy jön itt más ahhoz, hogy fel lett téve egy kérdés, valaki válaszol rá, a másik válaszoló meg letolja, hogy nem, az nem jó. Hadd legyen már meg a saját véleménye mindenkinek, jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!