Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 fölötti nők! Ha párkapcsolatban éltek, de mellette van szeretőtök, jobb érzés ha a szeretőnek nincs párja, és ezáltal nem kell osztoznia mással?
Nos ez eléggé változó.
Van akinek fontos hogy a szeretője független legyen, mert nem akar oszozkodni, sem erzelmileg, sem testileg
Mások pedig azért akarnak nem független szeretőt találni, nert fél attól hogy a pasi belehabarodik,es akkor kész a bonyodalom. Mindkét esethez szerencsém volt. pedig mindkét megközelítés hibás. Ha szeretőt tartasz akkor csak addig a tuéd amíg együtt vagytok, es ha elég inteligensen álltok a dologhiz, akkor mindket fél tartja a határokat. 44f
(Tudom nem pasiknak szólt a kérdés, de gondoltam esetleg a másikfél meglátása is lehet érdekes)
Hát nekem meg inkább független kell.kellett..
Nem kell szöknie,..sokkal többször ráér,,és ha megvan beszélve mire kell mi a státusza akkor nem kell félni az elcsábítástól.. vonzalom szimpátia pont elég.mert egy szerető ugyebár csak szexre kell :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!