Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők nektek melyik szex a jobb?
Persze,hogy lehet. Az a jó a tartós kapcsolatban,hogy kiismered a párodat is és magadat is. Persze mindig akadhatnak meglepetések,új erogén zónák,amikről eddig nem tudtál. De pl mikor nekem volt egy 5 éves kapcsolatom,annyira ismertük már egymás testét,hogyha nagyon siettünk valahova,de ránkjött a szexelhetnék,akkor 2-3 perc alatt elvittük egymást a csúcsra.
Meg tartós kapcsolatban sokkal "gátlástalanabb" vagyok,mint egy idegen,új pasival. Csak egy példa: tartós kapcsolatban szinte alap az análszex, de egy új,friss kapcsolatban kizárt. Ahhoz meg kell lennie a bizalomnak és idő kell,hogy teljesen fel tudjak oldódni.
Mindig lehet új dolgokat kitalálni,ez csak kreativitás és fantázia kérdése.
Nem lehet kimondani, inkább az új szerelem miatt jó. Egy több éve kapcsolatban már nem olyan nagyok a lángok, egy új kapcsolat elején meg tombolnak az érzelmek. Olyankor a rosszat is jónak látod elsőre.
A megcsalás amúgy nem az én terepem, a hosszú kapcsolatokat szeretem a hozzá tartozó szexel együtt, de ez is csak akkor az igazi, ha a partner nyitott az új dolgokra. Ha csak az ágyon 2-3 póz váltakozásával szexelhetnék be is csavarodnék.
Az egyéjszakás kaland meg vagy jó vagy nem. Nem volt még benne részem, de barátnőket még nem hallottam kitörően lelkesedni a dologért.
3.
Alap az analszex???
Jesszusom.Hany eves vagy?
Tiz,husz ev mulva lehet hogy Tena pelenkat kell hordanod,nem baj?
A vegbel ZAROIZOM,arra lett kitalalva,hogy visszatartsa,es kiengedje a szekletet....mas celra ott a vagina....
A homokosok hasznaljak duxgasra,mert nekik nincs vaginajuk,de konyorgom,a noknek miert kell igy megalazniuk magukat,nem eleg szuk a vagina a ferfiaknak?
Szanalmas...es ugy latszik mar az lesz a kuriozum.ha a celnak megfelelo lyukat hasznalja egy par szeretkezesre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!