Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon helyre jön e még valaha minden?
A kérdésem bővebben:
A férjem félrelépett egy éjszakás kalanddal, az ő elbeszélése szerint azért, mert van egy fétise amit nem mert velem megosztani, mert félt hogy megundorodom tőle és elveszít(azt most nem részletezem milyen fétis).
Én erre megbocsájtottam és ennek már lassan fél éve,de még mindig elsírom akár ok nélkül magam és a férjem tényleg igyekszik,de nem tudok kijutni a gödörből.
Az igazi okom a sírásra nem a félrelépés, mert azt valahol megértem (legalábbis ilyen esetben), a valódi ok hogy amikor ez kiderült a szüleinél, ők engem okoltak, hogy én vagyok ezért a hibás(ők a fétises dologról nem is tudtak csak arról hogy férjem félrelépett) és ekkor a férjem nem állt ki mellettem. Egy világ omlott ekkor össze bennem, hogy a szülei fontosabbak lettek mint én annak ellenére, hogy mit tett velem és hogy a szülei viselkedése is megbocsájthatatlan.
Azóta persze bocsánatot kért ezért, utólag a szüleit is leszólta, hogy hogy képzelték és nekem ad igazat. De azóta minden tökély a szüleivel, mintha az én fájdalmam soha nem is létezett volna:(
Vajon valaha túlteszem ezen magam vagy ez annak a jele, hogy részemről ez nem fog menni?
Kinek mennyi idő volt hogy túllépett a megcsaláson/félrelépésen/csalódáson és minden régi lett, aki már átesett ilyenen?
Bocs a regényért, válaszokat előre is köszönöm.
En ateltem,es nem vagyok fiatal,a gyerekek nagyok voltak akkor,szoval nem amiatt maradtam vele...
Jaj,istenem,aki irta meg rajta kivul,hogy fel ev eltelt...az meg nagyon keves,dragaim!!!Nekem hosszu evek kellettek...allergias voltam a no nevere,ha valakit ugy hivtak,mar gyuloltem..es meg sorolhatnam...duhkitoresek,hisztik,nyomozgatas,siras..es mind elviselte,turte...kiallta a probat
7 ev eltelt,nem ismetlodott meg es meg mindig egyutt vagyunk,most voltunk 40 eves hazasok...
Sok ev kell annak,hogy valamemmyire tultegye magat az ember...
Alapvetően nem akartam a témához szólni, de erre muszáj reagálnom:
"Sok ev kell annak,hogy valamemmyire tultegye magat az ember..."
Sok év? Jesszus, az alatt az idő alatt meg lehet ismerni egy másik csodálatos embert, akivel boldog lehetek és megvan az esélye annak, hogy ő nem csal meg.
Meg "valamennyire"?? És az milyen élet? Mennyi elpazarolt év és mennyi szenvedés feleslegesen. A hideg is kirázott arra a gondolatra, hogy éveket várjak a bizalom visszajöttéig, miközben más melett ugyanezek az évek alatt boldog lehetnék.
Voltam csajom szüleinél is én voltam a szemét, mert a nővére fedezte a megcsalást, és mint kiderült ő vitte bele.
Így írtam neki egy keresetlen sms-t.
Persze a volt csajom is hazudott rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!