Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon helyre jön e még valaha minden?
A kérdésem bővebben:
A férjem félrelépett egy éjszakás kalanddal, az ő elbeszélése szerint azért, mert van egy fétise amit nem mert velem megosztani, mert félt hogy megundorodom tőle és elveszít(azt most nem részletezem milyen fétis).
Én erre megbocsájtottam és ennek már lassan fél éve,de még mindig elsírom akár ok nélkül magam és a férjem tényleg igyekszik,de nem tudok kijutni a gödörből.
Az igazi okom a sírásra nem a félrelépés, mert azt valahol megértem (legalábbis ilyen esetben), a valódi ok hogy amikor ez kiderült a szüleinél, ők engem okoltak, hogy én vagyok ezért a hibás(ők a fétises dologról nem is tudtak csak arról hogy férjem félrelépett) és ekkor a férjem nem állt ki mellettem. Egy világ omlott ekkor össze bennem, hogy a szülei fontosabbak lettek mint én annak ellenére, hogy mit tett velem és hogy a szülei viselkedése is megbocsájthatatlan.
Azóta persze bocsánatot kért ezért, utólag a szüleit is leszólta, hogy hogy képzelték és nekem ad igazat. De azóta minden tökély a szüleivel, mintha az én fájdalmam soha nem is létezett volna:(
Vajon valaha túlteszem ezen magam vagy ez annak a jele, hogy részemről ez nem fog menni?
Kinek mennyi idő volt hogy túllépett a megcsaláson/félrelépésen/csalódáson és minden régi lett, aki már átesett ilyenen?
Bocs a regényért, válaszokat előre is köszönöm.
Soha nem hallottam olyanrol, hogy valaki valoban tullepett volna, altalaban valamilyen kenyszer hatasara probaljak megeroltetni magukat es benne maradni a kapcsolatban. (Hitel, gyerek, egyeb kamukifogasok.)
Nekem eszem agaban sem lett volna vele maradni, tok mindegy mik a korulmenyek.
Hát figyi, mindenekelőtt ezt, amit most leírtál, a férjeddel kellene megbeszélned!
Vajon miért van ez, hogy előbb írod le vadidegeneknek a - jogos - problémádat, minthogy vele beszéld meg...?
tudom, hogy balek vagyok,de ez nem olyan egyszerű. Én egy több éves érzést nem tudok csak úgy eldobni. Inkább szenvedek és megpróbálom sikerül e minthogy örlődjek azon mi lett volna ha... Persze ha hiába teszem ezt akkor ez az én keresztem.
Férjemmel már átbeszéltem és ő mindenben próbál lelkileg segíteni.
Irigylem azokat akik csak feketén és fehéren látják/kezelik a dolgokat. De tényleg nagyon irigylem őket.
"Inkább szenvedek és megpróbálom sikerül e minthogy örlődjek azon mi lett volna ha..."
Akkor mi a kérdés?Szenvedni akarsz, szenvedj.
A leírásodban meg látható, hogy nem sikerült, hiába próbáltad.Attól meg nem változik meg a te helyzeted, ha ide 30-an leírják nekik mennyi idő kellett, ha túl tudtak lépni rajta egyáltalán..te sem tudsz, és sose nem is fogsz.A bizalmad elveszett, és a férjed hiába próbálja, nem tudja visszaszerezni.Csak ezt kellene neked őszintén végiggondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!