Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél a helyemben, ha férjed viszonyt kezdene egy másik nővel?
Figyelt kérdés
Nemrég tudtam meg, hogy a férjemnek van egy másik nője rajtam kívül. Utánanyomoztam. 2 éve tart. A viszonyt is és minden egyes együttlétet, beszélgetést a férjem kezdeményezett. Egyszer szakított a lánnyal, amikor terhes lettem, de 2 hétig se bírta nélküle, már újra nyomult rá. Ő a csajra, sosem fordítva! Megkerestem a csajt. Totál fel voltam húzva, el akartam küldeni az anyjába. És tudjátok, mi történt? A lány nem egy büdös k.ahogy gondoltam. Elbeszélgettünk, tényleg nagyon bántja, amit tett, de évek óta nincs párja, a férjem udvarolt neki, ő pedig beleszeretett. Igazat mondott, én is tudom, hogy a férjem kezdett ki vele. Sőt, a lánynak először nem is jött be, de ő csak nyomult. És az az érzésem, hogy a férjem is kötődik hozzá érzelmileg. Persze otthon mintaférj és mintaapuka, nem is értem, mi történhetett... A lány már nem találkozgat vele, a férjem pedig nem tudja, hogy tudom, sem azt, hogy beszéltem a lánnyal. Ha falhoz állítanám, hazudna, azt mondaná, a lány nem jelent neki semmit, csak engem szeretm Ti mit tennétek? Tudva, hogy nem a lány a csábító, hanem a férjem...2017. aug. 20. 11:42
31/37 anonim válasza:
Többek közt te is utolsó...Mivel megelégszel a másodhegedús szerepével...Nem?
A feleség az feleség, te meg csak szerető maradsz, kivéve, ha a feleség kihajintsa, mint egy kutyát a férjét...akkor megkaphatod más levetett göncét.
A stílusod alapján írtam én neked ezt így, hogy azért lásd már a magad szerepét is azért.
32/37 anonim válasza:
Ha le is "vetné azt a göncöt" nekem akkor sem kéne, mert úgy járnék mint a feleség, csak nem lennék olyan elnéző.
33/37 anonim válasza:
Attól hogy feleség még semmivel nem jobb, mint a szerető. Sőt. Épp azért csalják, mert nem elég jó. Kérdező, miért jó neked, hogy az a lúzer vagy, akit csalnak?
34/37 anonim válasza:
Meglegyen az anyagi biztonság és a látszat a tökéletes család képről. Szerintem ezért csinál magából bolondot egy megcsalt feleség. Vagy látszólag megbocsájt, de egy életen át megkeseríti a férje életét és bünteti a csalásért. Szétszedik egymást a kapcsolatban, de sosem válnak el.
35/37 anonim válasza:
Igen, igazad van. Nem értem, miért jó ez, de gratulálok mindenkinek, aki így él,boldogtalanul és közben mást hibáztat a problémáiért ahelyett, hogy magábsn keresmé a hibát. És elgondolkozna, hogy vsjon miért választott egy gerinctelen férget pátjául. Kedves megcsalt feleségek: SZÁNALMAS LÚZEREK vagytok. Elnézést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!