Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél a helyemben, ha férjed viszonyt kezdene egy másik nővel?
Nekem 8 év 2 gyerek és válni akarok mert ugyan nem csalt meg (bár ki tudja) de a bizalmatlanság a tetőfokán van. Ezt nehezen viselem, baromira gyötrődök tőle. Jobb lesz enélkül.
Lelkileg Te hogy viseled?
13-as: na igen, ez az, én is ettől tartok, hogy ő is kötődik érzelmileg a lányhoz... Aki ráadásul, szép, okos, jófej sajnos... És sajnos nem is ribizli, mint a sztereotípiákban. Ezt utálom a legjobban :(
12-es sajnálom, hogy veled is ez történt :( Vagyis majdnem ez :( Szenvedek én is, mint a kutya...
Szegeny lany. Szegeny kedves,joravalo,aranyos okos ,ertelmes lany.
Jolvan azert nehogy mar sajnalni kezd.
kulonben ez kerdes?
Terhesen,teged figyelembe nem veve , ket even (!) at vert at,es nyilvan szerelmes volt szegeny okos kis leanyzoba.
Egyértelműen a válás. Innen már nincs bizalom. És gusztusom sem lenne hozzá, függetlenül attól ki tepert ki után.
Megérdemelsz egy jobb társat, aki nem ver át. Attól még a gyerekkel foglalkozhat és nem kell tőle eltiltani.
Figyelj, lehet a lány szép és okos, akkor is egy terhes, utána pedig egy kisgyerekes nő férjével dugott. Erkölcsileg nulla. A férjed pedig kötődik hozzá, vagy szerelmes belé.
Hagyd ott. Tudom, könnyű mondani, de megtenni is könnyebb, mint vele maradni és tűrni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!