Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tennél a helyemben, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél a helyemben, ha férjed viszonyt kezdene egy másik nővel?

Figyelt kérdés
Nemrég tudtam meg, hogy a férjemnek van egy másik nője rajtam kívül. Utánanyomoztam. 2 éve tart. A viszonyt is és minden egyes együttlétet, beszélgetést a férjem kezdeményezett. Egyszer szakított a lánnyal, amikor terhes lettem, de 2 hétig se bírta nélküle, már újra nyomult rá. Ő a csajra, sosem fordítva! Megkerestem a csajt. Totál fel voltam húzva, el akartam küldeni az anyjába. És tudjátok, mi történt? A lány nem egy büdös k.ahogy gondoltam. Elbeszélgettünk, tényleg nagyon bántja, amit tett, de évek óta nincs párja, a férjem udvarolt neki, ő pedig beleszeretett. Igazat mondott, én is tudom, hogy a férjem kezdett ki vele. Sőt, a lánynak először nem is jött be, de ő csak nyomult. És az az érzésem, hogy a férjem is kötődik hozzá érzelmileg. Persze otthon mintaférj és mintaapuka, nem is értem, mi történhetett... A lány már nem találkozgat vele, a férjem pedig nem tudja, hogy tudom, sem azt, hogy beszéltem a lánnyal. Ha falhoz állítanám, hazudna, azt mondaná, a lány nem jelent neki semmit, csak engem szeretm Ti mit tennétek? Tudva, hogy nem a lány a csábító, hanem a férjem...
2017. aug. 20. 11:42
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
Marhára nem olyan egyszerű 10 év és egy 4 hónapos baba után... De hajlok efelé.
2017. aug. 20. 12:26
 12/37 anonim ***** válasza:
95%

Nekem 8 év 2 gyerek és válni akarok mert ugyan nem csalt meg (bár ki tudja) de a bizalmatlanság a tetőfokán van. Ezt nehezen viselem, baromira gyötrődök tőle. Jobb lesz enélkül.

Lelkileg Te hogy viseled?

2017. aug. 20. 12:28
 13/37 anonim ***** válasza:
91%
Biztos, hogy kötődik. Nem egy felajánlkozott nunival csalt, hanem keményen tepert a nő után. Legalább lett volna tisztességes és nem bevállalni így egy gyereket, hanem megadni neked a döntést.
2017. aug. 20. 12:31
 14/37 A kérdező kommentje:

13-as: na igen, ez az, én is ettől tartok, hogy ő is kötődik érzelmileg a lányhoz... Aki ráadásul, szép, okos, jófej sajnos... És sajnos nem is ribizli, mint a sztereotípiákban. Ezt utálom a legjobban :(

12-es sajnálom, hogy veled is ez történt :( Vagyis majdnem ez :( Szenvedek én is, mint a kutya...

2017. aug. 20. 12:35
 15/37 anonim ***** válasza:
100%
Engem a gyerek csak még jobban motiválna a válásra, nem akarnám ugyanis egy féreggel nevelni.
2017. aug. 20. 12:35
 16/37 anonim ***** válasza:
92%

Szegeny lany. Szegeny kedves,joravalo,aranyos okos ,ertelmes lany.

Jolvan azert nehogy mar sajnalni kezd.

kulonben ez kerdes?

Terhesen,teged figyelembe nem veve , ket even (!) at vert at,es nyilvan szerelmes volt szegeny okos kis leanyzoba.

2017. aug. 20. 12:54
 17/37 anonim ***** válasza:
87%
Szembesíteném vele, hogy tudok róla és elválnék. Ezek után nincs miről beszélni, mit folytatni, A magyarázkodását sem kell végighallgatni.
2017. aug. 20. 13:49
 18/37 anonim ***** válasza:
89%
Elmondanám neki, hogy tudom, és elválnék. Ezeket tudva én nem bírnék többet együtt lenni vele, nem lenne tovább bizalom. Így meg nincs értelme.
2017. aug. 20. 13:53
 19/37 anonim ***** válasza:
80%

Egyértelműen a válás. Innen már nincs bizalom. És gusztusom sem lenne hozzá, függetlenül attól ki tepert ki után.

Megérdemelsz egy jobb társat, aki nem ver át. Attól még a gyerekkel foglalkozhat és nem kell tőle eltiltani.

2017. aug. 20. 14:23
 20/37 anonim ***** válasza:
71%

Figyelj, lehet a lány szép és okos, akkor is egy terhes, utána pedig egy kisgyerekes nő férjével dugott. Erkölcsileg nulla. A férjed pedig kötődik hozzá, vagy szerelmes belé.

Hagyd ott. Tudom, könnyű mondani, de megtenni is könnyebb, mint vele maradni és tűrni.

2017. aug. 20. 14:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!