Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél a helyemben, ha férjed viszonyt kezdene egy másik nővel?
Én elhiszem, hogy a férjed szeret, de nem eléggé. Nem eléggé ahhoz, hogy hűséges legyen, és nem eléggé ahhoz, hogy megbízhass benne holnap, jövőre, húsz év múlva.
Tudod mit? Mondasd ki vele! Mondasd ki vele, hogy a lány nem jelent neki semmit, de úgy, hogy a lány is hallja. Vagy vedd videóra.
Aztán hárman háromfelé.
Ha 2 évig folyamatosan csalna, ráadásul nem más nyomult rá, hanem mindig ő nyomult más nőre? Ja és ráadásul terhesen is csalt?
Én pl 10 év, gyerek ide vagy oda, válnék.
Fel nem fogom, mi késztet a fenti történés után bárkit is arra, hogy továbbra is PÁRkapcsolatban legyen a másikkal.
Szerintem annak is van pszichés gondja..
De ez az én véleményem.
A falhoz állításnál meg nem tök mindegy már ezek után, mit mond neked? Eddig is a pofádba hazudott végig, te valami pszichésen nem normális módon ragaszkodsz mégis ehhez valamiért..
Akkor maradj vele. Akit gyakorlatilag ennél jobban már tényleg nem is lehetne jobban és több módon sza.rrá alázni, és ezek után még gondolkozik, hogy mit csináljon, a saját önbecsülése konkrétan a béka segge alatt van. Úgyis vele maradsz, neked már tök mindegy láthatóan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!