Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tennél a helyemben, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél a helyemben, ha férjed viszonyt kezdene egy másik nővel?

Figyelt kérdés
Nemrég tudtam meg, hogy a férjemnek van egy másik nője rajtam kívül. Utánanyomoztam. 2 éve tart. A viszonyt is és minden egyes együttlétet, beszélgetést a férjem kezdeményezett. Egyszer szakított a lánnyal, amikor terhes lettem, de 2 hétig se bírta nélküle, már újra nyomult rá. Ő a csajra, sosem fordítva! Megkerestem a csajt. Totál fel voltam húzva, el akartam küldeni az anyjába. És tudjátok, mi történt? A lány nem egy büdös k.ahogy gondoltam. Elbeszélgettünk, tényleg nagyon bántja, amit tett, de évek óta nincs párja, a férjem udvarolt neki, ő pedig beleszeretett. Igazat mondott, én is tudom, hogy a férjem kezdett ki vele. Sőt, a lánynak először nem is jött be, de ő csak nyomult. És az az érzésem, hogy a férjem is kötődik hozzá érzelmileg. Persze otthon mintaférj és mintaapuka, nem is értem, mi történhetett... A lány már nem találkozgat vele, a férjem pedig nem tudja, hogy tudom, sem azt, hogy beszéltem a lánnyal. Ha falhoz állítanám, hazudna, azt mondaná, a lány nem jelent neki semmit, csak engem szeretm Ti mit tennétek? Tudva, hogy nem a lány a csábító, hanem a férjem...
2017. aug. 20. 11:42
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
32%
Nem feltétlenül erkölcsi nulla, aki kavar egy családos pasival. Jó nagy hülyeség, az biztos, de az ember nem tudja kontrollálni, kibe szeret bele. Pláne ha szépen udvarolnak neki, mint a kedves férjed. De ez nem fontos, nem kell őt sem szeretni, sem utálni. Itt az a lényeg, hogy a ti kapcsolatotoknak valszeg már akkor vége volt, amikor terhes lettél. Ha jó lett volna köztetek a dolog, a férjed nem keres mást. De nyilván ez így tök kényelmes, te vagy a megszokott kényelem, ott a baba is, a lány meg a szerelem. Ő nem fog elhagyni, mert neki ez így kényelmes. Neked kell lépned.
2017. aug. 20. 16:04
 22/37 anonim ***** válasza:
2%
és ez neked nem volt jó? mit húzod fel magad minden kis szarságon?
2017. aug. 20. 17:22
 23/37 anonim ***** válasza:
76%

Én elhiszem, hogy a férjed szeret, de nem eléggé. Nem eléggé ahhoz, hogy hűséges legyen, és nem eléggé ahhoz, hogy megbízhass benne holnap, jövőre, húsz év múlva.

Tudod mit? Mondasd ki vele! Mondasd ki vele, hogy a lány nem jelent neki semmit, de úgy, hogy a lány is hallja. Vagy vedd videóra.

Aztán hárman háromfelé.

2017. aug. 20. 19:19
 24/37 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki VISZONYba kezd, az már több mint egyszerű félredugás. Akkor már konkrétan közöttetek VAN egy 3.ember. Akkor a ti kapcsolatotokban valami nagyon durván nem jó már. Olvashatod a női magazinokat meg hallgathatod a többi megcsalt feleséget, de az igazság az, hogy akinek viszonya van melletted, az nem szeret, nem kellesz neki. Csaj azért vagy vele, hogy ne legyél egyedül? Akkor hülye vagy. Csalni fog később is, ahogy most is. Szereted? Akkor is hülye vagy, mert ő meg nem szeret téged. Sőt még rád is unt valószínűleg. Én elhagynám a helyedben. Lehet a szeretőnél kötne ki, aztán pár év és őt is csalná. Te döntesz. Kiszállsz és keresel olyan párt, aki a tied, akin nem kell osztoznod senkivel, vagy benne maradsz egy f@s "házasság"-ban.
2017. okt. 20. 14:17
 25/37 anonim ***** válasza:
Szia kérdező!Mi újság azóta, beszéltél a férjeddel?
2017. okt. 20. 14:40
 26/37 anonim ***** válasza:
Váljatok.
2017. okt. 20. 14:59
 27/37 anonim ***** válasza:
100%

Ha 2 évig folyamatosan csalna, ráadásul nem más nyomult rá, hanem mindig ő nyomult más nőre? Ja és ráadásul terhesen is csalt?

Én pl 10 év, gyerek ide vagy oda, válnék.

Fel nem fogom, mi késztet a fenti történés után bárkit is arra, hogy továbbra is PÁRkapcsolatban legyen a másikkal.

Szerintem annak is van pszichés gondja..

De ez az én véleményem.

A falhoz állításnál meg nem tök mindegy már ezek után, mit mond neked? Eddig is a pofádba hazudott végig, te valami pszichésen nem normális módon ragaszkodsz mégis ehhez valamiért..

Akkor maradj vele. Akit gyakorlatilag ennél jobban már tényleg nem is lehetne jobban és több módon sza.rrá alázni, és ezek után még gondolkozik, hogy mit csináljon, a saját önbecsülése konkrétan a béka segge alatt van. Úgyis vele maradsz, neked már tök mindegy láthatóan.

2017. okt. 20. 16:46
 28/37 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Én a szerető voltam egy hasonló kapcsolatban.. Tudom a másik oldalt is... A helyedben lenne bennem annyi erő, hogy nem hagynám magam tovább megalázni.. Az ilyen férj nem érdemli meg a feleségét, sem a szeretőjét... Gusztustalanok tudnak lenni, hidd el. Legyen önbecsülésed, jobbat érdemelsz. Csak ki kell várni.
2017. okt. 21. 09:52
 29/37 A kérdező kommentje:
Elköltöztem egy ideje, bár még nincs lezárva a dolog véglegesen. A férjem vissza akar kapni. Néha elhiszem, hogy szeret és tényleg velem akar lenni, de amúgy sokat beszélgettem a másik lánnyal. Amikor elmesélte, hogy az együttléteikkor nála aludt és összeölelkezve aludtak (én akartam tudni a részleteket)... hát nem vagyok benne olyan biztos
2017. okt. 30. 15:56
 30/37 anonim válasza:
Jelen mint szerető. Volt pár lebukásunk, mindig elnézte neki az asszony, sőt lakást vettek. Vannak idióta emberek.
2017. nov. 1. 14:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!