Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A Feleségem amióta viszonyt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Feleségem amióta viszonyt folytatott egy másik pasival azóta ki van fordulva magából, miért?

Figyelt kérdés
Semmi nem jó neki a legkisebb apróságokon ideges,beképzelt,meg van változva,mintha nem ő lenne.
2016. okt. 5. 14:08
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
talán, mert viszonya volt és nem tudja ezt feldolgozni???
2016. okt. 5. 14:09
 2/26 A kérdező kommentje:
de kibékültünk,abba hagyta a viszonyt mégis?
2016. okt. 5. 14:09
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
Na, és a ti kapcsolatotokban változott valami? Talán a viszonyban megkapott valamit, amit tőled nem. Mi lenne, ha megpróbálnátok ezt megbeszélni?
2016. okt. 5. 14:13
 4/26 anonim ***** válasza:

Valószínűleg kidobta a pasi, az asszonynak meg szerelmi bánata van.

Van az ismerősi körömben egy ilyen nő (kolleganőm). Folyton csalja a férjét, amikor meg lapátra kerül a szeretőnél, szintén teljesen megbolondul. Nála még hozzájön az is, hogy addig hergeli magát, addig hisztizik meg sír, amíg be nem lázasodik és/vagy el nem kezd hányni például. Pszichésen eléggé meg tudja az embert viselni a szakítás.

Csak zárójelben kérdezem: miért hagyod magad így megalázni?

2016. okt. 5. 14:15
 5/26 A kérdező kommentje:
megbeszéltünk mindent semmi gond csak az elején vagyunk még.Hogyan tudok segiteni neki?
2016. okt. 5. 14:15
 6/26 A kérdező kommentje:
4esnek. ő nem volt szerelmes a pasiba bár évekig tartó viszonyról volt szó,engem szeret ennek utánna jártam,soha nem csalt meg ezért adtam neki egy esélyt hiszen 15 éves házasságról gyerekekről van szó.
2016. okt. 5. 14:17
 7/26 A kérdező kommentje:
tehát szerelmi bánata nincs mivel nem volt szerelmes.
2016. okt. 5. 14:18
 8/26 A kérdező kommentje:
mennyi idő amire ezt feldolgozza-zuk?
2016. okt. 5. 14:21
 9/26 A kérdező kommentje:
mindenhol azt hallani,hogy akit megcsaltak inkább annak nehéz ezt feldolgozni.
2016. okt. 5. 14:22
 10/26 anonim ***** válasza:
100%

Egy nő nem fog évekig fenntartani egy viszonyt senkivel, ha otthon minden rendben van. Tudom, mert én is nő, feleség, valamint anya vagyok. Sem a férjem, sem a gyerekeim, sem a házasságom, sem pedig a családom nem kockáztatnám egy röpke viszony kedvéért. Bár soha nem gondolkodtam azon, hogy más férfi után nézzek, szerintem érzelmek nélkül nem menne a viszony fenntartása, pláne meg évekig.

Egyszerűen egy nőnek nincs szüksége ilyen mellékutakra, ha van veszítenivalója, mégpedig a család igencsak komoly veszítenivaló.

Ne áltasd magad azzal, hogy "nem volt semmi", mert bizony évekig hülyének nézett téged is, a gyerekeiteket is, a házasságotokat is, meg a közösen felépített családotokat.

2016. okt. 5. 14:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!