Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Feleségem amióta viszonyt folytatott egy másik pasival azóta ki van fordulva magából, miért?
Valószínűleg kidobta a pasi, az asszonynak meg szerelmi bánata van.
Van az ismerősi körömben egy ilyen nő (kolleganőm). Folyton csalja a férjét, amikor meg lapátra kerül a szeretőnél, szintén teljesen megbolondul. Nála még hozzájön az is, hogy addig hergeli magát, addig hisztizik meg sír, amíg be nem lázasodik és/vagy el nem kezd hányni például. Pszichésen eléggé meg tudja az embert viselni a szakítás.
Csak zárójelben kérdezem: miért hagyod magad így megalázni?
Egy nő nem fog évekig fenntartani egy viszonyt senkivel, ha otthon minden rendben van. Tudom, mert én is nő, feleség, valamint anya vagyok. Sem a férjem, sem a gyerekeim, sem a házasságom, sem pedig a családom nem kockáztatnám egy röpke viszony kedvéért. Bár soha nem gondolkodtam azon, hogy más férfi után nézzek, szerintem érzelmek nélkül nem menne a viszony fenntartása, pláne meg évekig.
Egyszerűen egy nőnek nincs szüksége ilyen mellékutakra, ha van veszítenivalója, mégpedig a család igencsak komoly veszítenivaló.
Ne áltasd magad azzal, hogy "nem volt semmi", mert bizony évekig hülyének nézett téged is, a gyerekeiteket is, a házasságotokat is, meg a közösen felépített családotokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!