Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A Feleségem amióta viszonyt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Feleségem amióta viszonyt folytatott egy másik pasival azóta ki van fordulva magából, miért?

Figyelt kérdés
Semmi nem jó neki a legkisebb apróságokon ideges,beképzelt,meg van változva,mintha nem ő lenne.
2016. okt. 5. 14:08
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Kérdező egyik szavad üti a másikat!Tegnap egyik hozzászólásba azt írtad,hogy a feleséged NEM csalt meg,most meg azt irod hogy csak szex volt..akkor az mi ha nem megcsalás? Vagy max számodra nem az,épeszű embernek a szex megcsalás!!
2016. okt. 6. 12:00
 22/26 anonim ***** válasza:

Gondolom nem igazán tudtad még feldolgozni ezt az egészet, ezért mondod azt, hogy ez nem megcsalás. Mert ez az volt.Abból amit leírtál én úgy látom a feleséged nemigen akarja már megmenteni ezt a kapcsolatot, csak Te. Márpedig így nemigazán fog menni. Nem lehet,hogy túl görcsösen kapaszkodsz egy halott kapcsolatba?Akarta igazán ezt az utolsó esély a feleséged? A szexbe vannak problémáitok? (mivel ugye a szexkapcsolatok oka gyakran a nem kielégítő szex otthon)

A kommunikáció se lehet túl jó köztetek. Miért nem ülsz le vele őszintén beszélgetni,hogy miért változott meg ennyire,mit is akar igazából. Mert ez nem úgy működik,hogy a sértett fél igyekszik mindent megtenni ,a másik pedig befordul meg elviselhetetlen. Ha csak nem arra játszik ,hogy kimond a kapcsolat végét, csak ő ehhez túl gyáva, inkább megvárja amíg feladod. A lényeg ez az egész úgy tűnik ezer sebből vérzik.

2016. okt. 6. 12:06
 23/26 A kérdező kommentje:
eddig nem csalt meg kedves válaszoló lehet én nem irtam érthetően.
2016. okt. 6. 12:09
 24/26 A kérdező kommentje:
tudom hogy megcsalás én irtam kicsit furán eddig éveken keresztűl nem csalt meg "csak" most elöször. hogy tiszta legyen a kép.
2016. okt. 6. 12:11
 25/26 anonim ***** válasza:
89%

a probléma gyökerét kell megtalálnod, mégpedig azt, hogy miért lett egyáltalán viszonya.

Egy felnőtt, házas nő nem egy szép arcért, nem egy nagyobb farokért kezd el viszonyt, hanem, mert valamit keres amit nem kap otthon meg. Ez bármi lehet, akár több figyelem, akár keményebb szex, akár izgalom, akár bizonytalanság, akár csodálat, akár dominálás, akár szép szavak, akár tiltott gyümölcs.

Ha ezt kitaláltad, akkor ebből indulj ki és így próbáld változtatni a kapcsolatot. Ha visszaálltatok arra a szintre ami volt 5-10 évvel ezelőtt, akkor a problémát nem oldottátok meg.

2016. okt. 6. 12:52
 26/26 A kérdező kommentje:
keveset kommunikáltunk és nem törödtünk egymással ez szülhette ezt megbeszéltünk
2016. okt. 6. 13:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!