Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Feleségem amióta viszonyt folytatott egy másik pasival azóta ki van fordulva magából, miért?
Azt írtad,hogy nem csalt meg..akkor mégis mi a jó fenét csinált évekig?!Sakkoztak?:D
Ugyan már..jó nagy szamár vagy
Ilyen velem is volt, testiseg nem volt csak erzelmek es mindketten hazasok vagyunk. Miutan "befejeztem" mindent utaltam, minden irritalt es 0-24-ben a pasirol abrandoztam.
A ferjem tudott rola, mi is megbeszeltuk es szepen turelmesen kivarta amig elmulik. Kimutatta, h mennyire szeret, de nem nyomult, megertette h nem akarok szexet, es a dolgok elkezdtek javulni. Lassan jobban lettem, elkezdtem megint a ferjemre fokuszalni es ismet boldogok vagyunk, nekunk ehhez kellett egy ev.
Ma viszont azt mondom, hogy szuper h sosem csaltam meg testileg es az meg jobb h sosem itelt el, nem vont kerdore, nem rendezett jelenetet csak kitartoan szeretett mint mindig.:-))Szoval rendbe fog ez jonni nalatok is, csak hagyd egy kicsit letezni de mutasd ki h szereted, es tamogatod.
Idovel majd lenyugszik o is, csak ez mind ido es ido. Eszembe jut e neha? Persze, de ma mar nem kockaztatnam meg a hazassagom egy ilyen gyefekes hulyeseg miatt:-)))
Kitartas:-)
Utolsó, a te férjed akkor egy szent, ha türelmesen kivár,nem vágja a fejedhez...stb..
A kérdező is az..:) Ritkán hallani ilyet,hogy ilyen megértőek a férjek, ha felszarvazzák őket...
Csak az a baj, hogy mindig azok élvezik ki ennek az előnyét akik meg se érdemlik...
Kérdező, a feleséged valószínű még nem tette túl magát a viszony lezárásán.
Vagy a saját lelkiismeretével küzd(ha van neki)
Nem mindegy,milyen módon ért véget.Rájöttél, és mondtad, hogy hagyja abba?Vagy a pasi dobta?
Ez választ adhat a kérdésedre...
15-os 14-es vagyok:-)
A ferjem nem szent, de imad engem viszont nekunk ezelott az erzelmi kilenges elott is boldog volt a hazassagunk, tehat nem arrol van szo, hogy egy haldoklo kapcsolatot kompenzaltam.
Fizikalisan sosem csaltam meg, csak erzelmileg. Az, hogy kihez es mikor vonzodunk nem valaszthato, a huseg ami valaszthato, a szerelem/vonzalom nem. Mivel a ferjem is igy gondolja, ezert nem valt el mert tudja, h a lelkem melyen nagyon nagyon szeretem ot de nem vagyok tokeletes:-)))
Valojaban azzal (is) segitett, hogy megertette, h mit eltem at az invadtol kezdve a szerelemig es kepes volt baratkent is segiteni, mert mi egymas legjobb baratai vagyunk.
Annyiban valtoztam, h figyelek a jelekre, nem megyek bele artatlannak tuno flortokbe, tehat megelozok helyzetek nem pedig belemaszok.
Egyebkent hidd el, nem olyan ritka h egy pasi megbocsajt a ritka az amikor onnantol meg mukodokepes a hazassag, mert altalaban ott eltorik valami.
17-es 14-es vagyok
Abszolut nem vartam el tole sem azt, h velem maradjon, sem azt h megertsen, azt meg, h tamogasson az eszembe sem jutott. Sot. En kb el voltam varazsolva a kis vilagomban, azt se tudtam mit csinaljak es a kulvilag abszolut megszunt szamomra.
O dontott ugy, magatol hogy atsiklik a dolog felett mert ugy gondolta (helyesen), hogy ezen ne muljon mar a hazassagunk. Nekem nem volt viszonyom, foleg nem tartott evekig nalam csak annyi volt, h egy pasival egymasba szerettuk, aktiv beszelgetesek par honapig, aztan felmondtam es meg egy evig bennem maradt a dolog.
Mondjuk mas kerdes, h csak utana jottem ra, h nem voltam szerelmes, csak fellangoltam:-))Mit teszek meg a ferjemert? Olyannak szeretem amilyen es nem akarom (es nem is akartam) soha megvaltoztatni, ahogy o sem engem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!