Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Fiúk, lányok, miért szoktátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, lányok, miért szoktátok (már aki) megcsalni a párotok? Mi vesz rá titeket? Miért teszitek, tennétek meg?

Figyelt kérdés
A nem tudom, nem tenném, nem teszem nem elfogadható válasz. Biztos van olyan dolog, amiért megtennétek valaha vagy megtettétek már valamikor.
2017. aug. 18. 13:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Ez az általános jelenség.Otthon egy fontos elem nincs meg, ezért pótolom máshol.A lényeg, a biztos pont megvan.Ez a kényelmesség és a gyávaság ékes példája, és lehet mindkettőtök részéről?Ti döntésetek végülis, de ez egy vödör szar és nem házasság.

2017. aug. 18. 15:25
 12/18 anonim ***** válasza:
Magamtól,mert csak unatkoztam,nem léptem félre.Viszont ha a másik megcsalt,vagy elkövetett ellenem nagyon negatív dolgokat,nem éreztem a szeretetét,sok volt a veszekedés,a leggaládabb helyzetekben léptem félre,olyan bosszúféleségből..legjobb barátjával,vagy közös nyaralás alatt,stb.,ezek soha nem derültek ki,de elégtételt éreztem.Persze lelkileg meg kivoltam amit a másik tett velem,szakítások is lettek az ilyenekből.Ennek csak az lett a vonzata,hogy maga a hűség szót már nem tartom semmire,nagyon sokan félrelépnek,még akiben a legjobban megbízol még az is kilenghet.
2017. aug. 18. 15:35
 13/18 anonim ***** válasza:
38%

Én megvédeném a 7-es válaszolót.

Néha azt érzem itt a gyakorin, mindenki álomvilágban él ködös szemüveg mögött. Aki még nem tudta, hogy nem létezik a mikulás, annak elárulom azt is, hogy nincs életfogytig tartó lángoló szerelem. Vannak hullámvölgyek minden házasságban, kapcsolatban és nagyon nagyon nagyon ritka, ha a mai világban nem történik megcsalás az együtt töltött x év alatt. Ez régen is pontosan így működött, ettől függetlenül még is mindig hazament az asszonyhoz a férfi és szeretetben haltak meg egymás mellett a házaspárok.

Én egyébként amondó vagyok, hogy semmi bajom azzal, ha a párom megcsal mindaddig, amíg ezt diszkréten, ritkán és érzelemmentesen teszi, valamint én vagyok a biztos pont az életében és semmiben nem nélkülözök emiatt.

A volt páromat megcsaltam. Utólag már tudom, hogy valószínű azért, mert kevés figyelmet kaptam tőle. Kb. két hónapig találkozgattam mellette egy nős férfival. Ami a legfurább volt az egészben, hogy azzal, hogy kiteljesedtem, megkaptam azt, amire vágytam, én is sokkal odaadóbb lettem és odafigyelőbb a párkapcsolatomban, ahogy ez a férfi is a házasságában. Rengeteget tanultunk egymástól, nagyon sokat beszélgettünk és nem mondom, hogy gerinces dolog volt ezt tartósan fenntartani, ellenben azt kimerem jelenteni, hogy jót tett a kapcsolatunknak!

2017. aug. 18. 16:43
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Azért bármennyire is csúnyán hangzik, van az úgy, hogy "kihűlnek az érzelmek" és csak a gyerek, közös ház, stb. tart össze. Ráadásul az évek teltével meg is változnak az emberek és esetleg nem előnyükre. Ilyenkor aztán sokkal könnyebb "bűnbe esni".
2017. aug. 18. 16:53
 15/18 anonim ***** válasza:
40%

7 vagyok.

Tudtam hogy pár ember elkezd szónokolni, hogy híg szar meg hasonlóak, ti valószínűleg soha nem éltetek tartós párkapcsolatban, vagy ha igen akkor életetek végéig keresitek majd a nagy ŐT.

A párommal nagyon jó kapcsolatban vagyunk, tökéletesen kiegészítjük egymást, nagyon jó anya és lelki társ. Egy dolog nem működik az a szex, nem kertelek neki is megmondtam, hogy sajnos részemről valamiért nem megy. Esze ágában sincs elhagyni és ő sem akar elválni,mert nagyon jól tudja, hogy nem áll minden utcasarkon olyan pasi akitől ugyanezt megkapja, és 40 felett már nem kapkod az ember, szeretne boldog nyugodt öregkort és egy társat maga mellé.

Ami a szexet illeti, 13 évig nem feküdtem le mással, szóval nem vagyok egy alapból hűtlen típus, addig is lett volna rá alkalom, de nem ment. Ahogy otthon kihűlt a tűz úgy ment el a lelkiismeret furdalásom, megkerestem a lehetőségét a hiány pótlására. Nem tudom, hogy a párom mit csinál szexuális téren, klimax már bőven elindult nála, nem beszéltünk róla, van más téma.

2017. aug. 18. 19:39
 16/18 ktk312 ***** válasza:
#8 Valami hasonló nekem is. Különböző női sérelmek miatt én is cask büntetem a nőket ezzel. De közben nekem se jó, mert csak álmodok a szerelmről :(
2017. aug. 18. 20:20
 17/18 anonim ***** válasza:

7#15# Lehet ezt fényezni,de attól csillogóbb nem lesz!:)

Szerintem ez csupán csak gyávaság,a jövő bebiztosítása,úgy is mondhatjuk,hogy érdekkapcsolat,mert a nyugodt,boldog öregkor lebeg a szemed előtt! Bár,Én ezt nem nevezném boldogságnak,sőt,ha szívedre teszed a kezed,Te sem!

2017. aug. 18. 22:10
 18/18 anonim ***** válasza:

Nos, ha a szívemre teszem a kezemet is úgy gondolom, hogy boldog vagyok a párommal a nézeteim ellenére. :)

Más a felfogásod neked és más nekem. Te így vagy boldog, más meg máshogy.

Ha mi mindketten jól érezzük magunkat a kapcsolatunkban úgy, ahogy vagyunk, akkor miért kéne változtatnunk rajta? Csak hogy elmondhassuk, hogy egyedül megyünk haza mindennap, de legalább fedhetetlen az életünk? :)

Az elején és most is sokat beszélgetünk a megcsalásról és az arról kialakult véleményünkről. Nem téma közöttünk, hogy ki mikor csalta meg a másikat. Soha nem kérdeznék rá, mert nem szeretnék őszinte választ kapni, ettől függetlenül mondom azt, hogy nem tenném ki a szűrét, ha kiderülne, hogy egy hullámvölgyünkben félrelépett.

Ő sem kérdez rá nálam, de az ő gondolkozása is hasonló.

(Megjegyzem én még sosem csaltam meg, de nem tartom elfogadhatatlannak.)

7 éve vagyunk együtt, mindenért közösen dolgoztunk meg, boldogok vagyunk és jelen pillanat azt érzem, hogy letudom vele élni az életemet (igen... akkor is, ha néha kitekintünk). :)

2017. aug. 19. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!