Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok, miért szoktátok (már aki) megcsalni a párotok? Mi vesz rá titeket? Miért teszitek, tennétek meg?
Arra vagy kíváncsi mi volt a motiváció?
Hát a lehetőség és a kölcsönös szimpátia. Nem volt soha ismeretlennel egyéjszakás kalandom, csak olyan nővel feküdtem le, akit korábban már ismertem, és szinte kizárólag férjes, vagy kapcsolatban élő nő volt. Ez tiszta sor, nincs reklamáció, szex van és kész, utánamindenki megy a dolgára.
Nem fogok mentegetőzni, a feleségem mai napig szeretem, de nem az a nő akit egykoron elvettem. Most 100kg körül van, vörös középhosszú göndör haja van ,mert ezt találták ki a fodrásszal, nekem a szőr feláll tőle a hátamon.Amikor elvettem, akkor 60kg volt és rövid szőke haja,akkor imádtam. Tökéletes anya, nagyon jó partner, de a szex vagy 10éve nem működik közöttünk. Már nem balhézunk miatta, simogatás, érintés, csók minden nap van, de az intimitás és a szex élvezete teljesen eltűnt.
Szeretem amikor valaki belém szeret és még ha meg sem csaltam, de szenvedést okozhatok neki ezzel.
27f
7# Ennek mi értelme van így? Egyikőtök sem boldog,éltek egymás mellett,egyikőtöknek sincs lehetősége egy új boldog párkapcsolatban élni,mert elveszitek egymástól kölcsönösen a lehetőséget!
Szerintem ez így nem házasság,hanem egy nagy 0 !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!