Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem.
Ha már nem kellene a párom, mert más érdekel, akkor elválok, szakítok stb.
De ez én vagyok.
Nem.
Ha nem a páromra vágynék, akkor értelemszerűen nem vele járnék, hanem mással.
Persze, minden nap.
Nem, nyilvan nem, masfel eves kapcsolatban vagyok, boven nem vagyunk masokra, nem laposodtak el sem a mindennapjaink, sem a szexualis eletunk. Ha netan sok-sok ev elteltevel vagynek masra is, de a kapcsolatom meg mindig ugy mukodik, hogy nem akarom eldobni, akkor megbeszelnem a dolgot a parommal.
Ha már eszembe jut, hogy más kell és az nem a párom, akkor annak a kapcsolatnak amúgy is vége.
Elválnak útjaink, mehet az ismerkedés mással, másokkal, ezért nincs megcsalás.
Tehát.a válaszom: NEM
Jaj ugyanmár MI EZ TEEE :D Ez egy anonim oldal tessék én bevallom én már megcsaltam 2 barátnőmet is. Tessék legalább őszinte vagyok. De ebből az egyik engem is megcsalt és én csak azután tettem miután kiderült a dolog. A másik csaj meg velem csalta a pasiját. Igen mindenki csal :D Ezért nem értem itt ezt a " nyem nyem nyem én sem csaltam meg" persze persze... Hidd el kamuzik a fele kérdező!
Mondjuk én nem voltam beléjük szerelmes, ha az lettem volna biztosan nem tettem volna meg én sem. Így viszont ez van. 20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!