Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Néha nem szoktátok letesztelni a párotokat ismerősök, más nők által, hogy hűséges -e hozzátok?
Valoszinuleg az en parom is ki akadnak ha ilyent csinalnek es valahol meg is ertenem! Jogosqn dobtad, valoszinuleg en is dobtam volna a baratom ilyen helyzetben, viszont lehet hogy a helyzetet nem ugy latod at ahogy volt! Marmint persze ezt neked kellett erezned de pl engem folyamatosan "zaklatott" egy eleg fura hapek! Amit persze a baratomnak is meg mutattam! Nem foglalkoztam vele de egy ido utan annyira idegesitett hogy kerlelt konyorgott hogy talalkozzunk!
Aztan a baratom elott irtam neki higy van talalkozzunk meg helyet is idot is irtam neki, es kozosen nevettunk rajta hogy igy talan majd le fog kopni!
Igazabol letilthattam volna de igy "mokasabbnak" tartottam!
Na most ha ezt nem mutatom meg a paromnak, es o latja meg utolag, vagy o a fura hapek az en tudtom nelkul igy eleg cink lett volna es valoszinuleg nem tudtam volna kimagyarazni hiaba mondtam volna igazat! :D
Aljas és gusztustalan dolog, eszembe sem jutna ilyet tenni, nem vagyok egy ekkora féreg. Velem tenné ezt bárki, azonnal szakítás lenne belőle, bizalom nélkül semmit nem ér az egész, féltékeny emberrel meg alapból nem kezdek, mert egy undorító tulajdonság.
De az is bőven megéri a pénzét, aki a hagyja, hogy kikezdjenek vele, miközben kapcsolatban van, nem kevésbé gusztustalan viselkedés. Kár, hogy nem maradtatok együtt, pont összeillettetek.
de most komolyan ...
ha ráírsz már csak udvariasságból is válaszol
ja azért mert a fészen beszélgetnek már egyből szex is lenne ???
és hol a bizalom ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!