Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Néha nem szoktátok letesztelni a párotokat ismerősök, más nők által, hogy hűséges -e hozzátok?
Nem. Aki erre érez késztetést, annak már megette a fene a kapcsolatát, szerintem.
Egyébként próbálkoztak már be a férjemnél teszt nélkül is nők, nálam is férfiak, ez nem meglepő, nem élünk remete életet, és a bepróbálkozáshoz nem kell, hogy valaki extra külsővel rendelkezzen...
Az én esetemben a férfiak azonnal tudomásul vették a dolgot, és a férjemnél is csak rámenősebb csaj próbálkozott, leszarva, hogy nős, na de a lényeg, hogy akinek kellett, az törődött vele ;) A lány meg el lett küldve melegebb éghajlatra, persze csak a férjem aranyos kis stílusában, de az üzenet egyértelmű volt.
egyébként érdekelnének már hivatalos adatok, mert az, hogy 10-ből 7-8 ember biztosan félrelép, csak egy hasra ütésszerű bla-bla egy kiábrándult, cinikus és/vagy maga is hűtlenkedős típusú embertől.
"10 ből 7-8 kapcsolatban lévő férfi reagálna." - erős túlzásnak tartom, de a 2-3 közé tartozok.
Szerintem az már eléggé gáz, ha tesztelni kell a párodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!