Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek én vagyok abszurd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek én vagyok abszurd módon érzékeny?

Figyelt kérdés
4 hónapig tartott egy szeretői kapcsolatom. A pasinak van barátnője én egyedülálló vagyok. Munkatársak vagyunk. Egy alkalommal a munkahelyen a szeretőm leköcsögözött viccesen mivel szerinte a helyére ültem a ebédlőben és nem ültem el. Ezen megsértődtem és számonkértem. Kimagyarázta magát hogy ez egy abszurd vicc és inkább társadalom kritika része. Legutolsó talinkon szex után szintén viccesen előadta hogy akkora paraszt vagyok hogy vasvillával eszem a vattacukrot. Akkor ez le sem esett csak másnap hozakodtam vele elő mire a válasza hogy inkább nem ír semmit mert 4.üzijét törli ki és ez csak egy abszurd vicc volt és én már már túlérzékeny vagyok. Szerintetek is? A kommunikáció megszakadására a válasza hogy nekem nincs humorérzékem, önrelfexióm és ő nem tud faék egyszerűséggel kommunikálni. Egyébként kaptam már tőle több negatív kritikát is, de ezek voltak a legsértőbbek számomra. Mit gondoltok?

2017. aug. 1. 20:41
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Hát nem tartott partnernek a kapcsolatban, az tény. Már amennyiben nevezhetjük ezt kapcsolatnak..
2017. aug. 2. 07:56
 12/20 anonim ***** válasza:
Te erzed magad szarul???? Szerinted a baratnoje hogy erezne magat ha megtudna hogy szeretot tart??? Ebbe is belegondolhatnal ahelyett hogy sajnaltatod magad. N
2017. aug. 4. 22:00
 13/20 A kérdező kommentje:
Én szerelmes vagyok ebbe a pasiba. És nem gyakran leszek az.
2017. aug. 5. 07:55
 14/20 anonim ***** válasza:
Beszélhetnénk arról, hogy mi szeretnivalót találtál egy ekkora gyökérben, de a szerelem nem válogat, az ágyban is biztos megadja, amire vágysz, szóval értem a szerelem dolgot. De elmúlik, ne aggódj. A megalázottság érzése viszont tovább ott marad...
2017. aug. 5. 08:19
 15/20 A kérdező kommentje:
Pont a megalázottság miatt küldtem el. Ígér valamit aztán elfelejti, ha írok neki az a baj mert ő dolgozni szeretne, ha nem írok akkor miért nem írok és írjak nyugodtan. Ha kérdezem mit szeretne válasza nem tudom. Ahh...
2017. aug. 5. 11:05
 16/20 anonim ***** válasza:
Akkor szedd össze a megmaradt önbecsülésedet, és keress magadnak valami értelmes embert, őt meg felejtsd el. Nyugi, el fogod. Igazából nem is szereted, csak nem hiszed, hogy neked ennél jobb jár.
2017. aug. 5. 12:56
 17/20 A kérdező kommentje:
Összeszedném én. Szakítottam is vele mégis nyomul. Jön velem enni, írogat viberen de találkozni nem akar nem hozza fel. Fogalmam sincs miért csinálja
2017. aug. 9. 17:28
 18/20 anonim ***** válasza:
Mert simogatja a nyomorult egóját, hogy még mindig vele foglalkozol.
2017. aug. 9. 22:01
 19/20 A kérdező kommentje:
Hát most azt találta ki csak barátkozni szeretne? Néha néha rámír. Szerintetek létezik ilyen hogy intenzív szerelmi viszonyból csak barátság?
2017. aug. 10. 17:26
 20/20 anonim ***** válasza:
Persze, egészen addig, míg újra meg nem kívánja a pncidat. Akkor szerelmes lesz beléd, utána majd megint te leszel a kcsög srb stb. Egészen addig csinálja, míg hagyod. Szerintem jó sokszor meg fogod mégbenni ezt a szrt.
2017. aug. 10. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!