Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek én vagyok abszurd módon érzékeny?
" nekem nincs humorérzékem"
Ezeknek a tahóknak csak addig humoros az ilyen, amíg nem a saját kontojukra történik, hanem ők mondják másnak.
Megértem a srácot, én látom az ő oldalát, mert hasonlóan kommunikálok, ahogyan ő.
Nem illetek össze. Megtanultam már, hogy vannak emberek, akik értik, amit mondok, és vannak emberek, akik csak meghallják... Azok az emberek nem tudják hogy ez mit is jelent pontosan, és támadásnak veszik. Esetenként félelmet vagy dühöt kelt bennük. Igyekeznek visszatámadni, de nem elég kreatívak/okosak, hogy érdemben támadni tudjanak. Főleg azért nem tudnak, mert valójában a szavaknak van egy olyan tulajdonsága, hogy csak akkor sebeznek, ha igazak, vagy a másik engedi, hogy sebezzenek, mert elhiszi a szavakat.
Nem illetek össze. Nekem is megvannak azok a barátaim, akikkel beszélhetünk egymással ilyen stílusban, mert tudjuk, hogy a másiknak van önkritikája, önbizalma és humora is. A barátaim simán viccelődnek azon, hogy kicsi a farkam, mert nem sértődöm meg rajta. Nem bántani akarnak, csak humorizálunk rajta. kész. Van önkritikám, és tudom azt is, hogy nem lesz kisebb attól, hogy jót nevetünk. Nem bánt. Nem hagyom, hogy bántson, hiszen nem is számít.
Nem illetek össze, mert teljesen más szinten kommunikáltok. Te szószerint veszed azokat a dolgokat, amiket ő utalásnak/metaforának szán, és örökké elbeszéltek majd egymás mellett.
Írhatnék még saját tapasztalataimról pár oldalt, de nem érdemes.
Nem ugyanazon a szinten kommunikáltok.
20 F
Ne haragudj, de k..vára felnevettem. :-D Szóval lássuk a szitut. Adott egy világi csődör, akinek van párkapcsolata (tudjuk sz.r és nem fekszik le vele a bnője és különben is egy sárkány) és téged dug. Azonkívül még ilyen ékes cizellált mondatokat fogalmaz meg az ürítőedénye irányába. Őszintén, te mire számítottál?
Mindig rácsodálkozok, hogy a mostani nőkben annyi tartás sincs, mint annak a felfújható bábunak, amelyik lengedzik a szélben.
Nagy tévedésben vagy, Kérdező! Egy szerető pont ezt, és pont ilyen stílust érdemel.
Ha lábtörlőnekbálltál, ne csodálkozz, hogy úgy bánik veled, mint ahogyan egy lábtörlővel szokás....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!