Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig tudnátok hűségesek lenni? Illetve, tudnátok igazán szeretni valakit, akivel minden ok. Csak külsőre nem!
Én 30 éve vagyok hüséges, mert szeretem a párom.
A külsöhöz meg csak annyit, hogy ha valaki nem szuper szépség, az nem zavaró, ha elsöre nem igazán ragad meg a kinézete, az sem, ha semlegesnek tünik kinézetre, az sem akadály, de ha valamiért kapásból undorítónak tartom, az nem jöhet szóba
Próbáltam, nem ment. Mármint szeretni valakit, aki csak külsőre nem ok.
Talán van olyan is, akinek megy - én beláttam, hogy nem ilyen vagyok.
27F
Ha ez egy új kapcsolat lenne, akkor nagyon rövid ideig,mert nem érezném harmonikusnak.
Ha egy régi kapcsolatban a párom balesetet szenvedne önhibáján kívül, akkor valószínűleg mellette maradnék, emiatt nem hagynám el.
Ha egy régi kapcsolatban magára kapna mondjuk 30-40kg, akkor felajánlanám neki, hogy a segítségemmel és külső segítséggel lefogyasztanám, de ha erre nem hajlandó, nem együttműködő, akkor elköszönnék békességben.
A megcsalás nem játszik, akkor inkább egy nappal előtte szakítok és kész.
40F
Ezt már az elején kell látni,hogy megfelel-e mindenben.
Viszont ha már valaki párkapcsolatban van, vagy házasságban és idõközben változás történt én akkor is hüséges maradnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!