Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nem bántátok meg, hogy NEM csaltátok meg a párotokat? Hogy hűségesek maradtatok?
10 éve élek házasságban,relativ normálisnak mondható kapcsolatban.Én a nő vagyok,sosem léptem félre,persze,volt már kisértés,mégsem tettem meg,mert többet ér a házasságom
annál.De vajon a férjem egyszer nem teszi meg?(eddig nem,persze,biztos ő is gondolkodott már rajta,de nem tette meg)Mert ő férfi és neki kell a változatosság.És akkor én be leszek csapva.Mert én inkább a hűségre esküszöm.
Ha mind a két fél a kapcsolatban megkapja, amire vágyik, akkor nincs félrelépés!!!
Ha nem működik egy kapcsolat, inkább kilépek belőle, és nem kínzom magam tovább, hogy benne maradok.
Gerinctelen gyáva dolog a megcsalás!
Nem, ezt sosem.
Azt igen, hogy adott pasival nem szakítottam hamarabb, mint amikor végül is megtörtént, olyan volt... De ott sem bánom, hogy nem csaltam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!