Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan buktatnátok le a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan buktatnátok le a párotokat?

Figyelt kérdés
együtt vagyok egy pasival kb fél éve. távkapcsolatban vagyunk egy ideje... ugy érzem megcsal vagy legalábbis hazudik. a multjárol biztos forrásbol tudom, hogy sokat kamuzott, sunyít, vannak érdekes dolgai.. és már én is rajta kaptam aproságokon hogy elkummantotta vagy ilyesmi. viszont felnőtt emberek vagyunk nem értem miért jo ez. van hogy eltünik pár orára ha itthon van.. pedig nem jár a családjához a barátaihoz ő maga mondta. és tudom is konkrétan mert egy társasághoz tartoztunk. bizonygatja hogy szeret meg pl nem lép fel a facera sem stb. holott látom hogy irogat másoknak is.. és van egy bnőm aki furán viselkedik mostanában és ritkán ha összefutunk együtt is a párommal akkor zavarban vannak holott alapbol sosem.. meg vannak furcsaságok de hosszu lenne megirni. nem abban a korban vagyok már hogy játszadozzak. de nem tudok hogyan tudnám kideríteni lebuktatni hogy mikor kamuzik és mikor nem. illetve megcsal e vagy csak vannak nőügyei még ha nem is konkrét megcsalás. vélemények? tanácstalan vagyok mert nem túl nyitott könyv nem beszél magárol bár a multja nem is érdekel mindenki megtud változni. de nem szeretnék csalodni sem.. és huzni ezt az egészet ha tényleg van valami... köszi előre is..
2016. ápr. 11. 23:16
 1/7 anonim ***** válasza:

Tenyleg elhiszed, hogy valaki ilyen mertekben meg tud valtozni?

En a baratnovel probalnek meg beszelni. Szerintem ha rehota baratok vagytok, hamarabb megtorik mint egy esetlegesen sunyitos ferfi.

2016. ápr. 11. 23:43
 2/7 anonim ***** válasza:

minek kell lebuktatni? nem szappanopera az élet!

csak simán ne írj neki többet,szakíts vele,találsz jobbat is ennyi.

2016. ápr. 11. 23:45
 3/7 anonim ***** válasza:
Felesleges lebuktatni szerintem azok alapján amit írtál. Már rég nem bízol meg benne....akkor meg minek vagy még vele együtt?
2016. ápr. 12. 00:46
 4/7 Cintuskaa ***** válasza:
Belepnek a facebookjaba figyelnem az esemenyemet ha felre erthetot irna akkor kb 1-2oraval utana megkerdeznem mit csinalt ma .. Hogy volt-e neten. Ha letagadja akkor megkerdeznem akkor nem is te irtal XYnak a facebookon? Vagy mi? Ha szamon ker hogy mit kutakodsz ... Megkell mondani hogy nincs meg a bizalom es tudni akartad van-e ra okod.
2016. ápr. 12. 05:45
 5/7 anonim ***** válasza:
Távkapcsolat. Mindent megmagyaráz.
2016. ápr. 12. 07:20
 6/7 Bence_ ***** válasza:

Miért fontos, hogymit csinal?

Neked ez így jó? Nem.

Magadra figyelj és cselekedj úgy, hogy neked legyen jó.

2016. ápr. 12. 12:13
 7/7 anonim ***** válasza:

Az ember alapjában véve nem változik.

Egy- két dolgon ideig-óráig változtatni tud, de a valódi én előbb – utóbb úgyis a felszínre tör és eget kér magának.

2016. ápr. 18. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!