Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire hűségesek a nők a környezetedben? Melyik "típus" a leginkább csalfa?
Csak én látom úgy, hogy messze nem olyan hűségesek?
Sokáig úgy voltam vele, hogy a nők nem lépnek félre, de az elmúlt tapasztalatok azt mutatják, hogy nagyon nincsenek lemaradva a férfiak mögött.
Vélemény?
Hát, én azt tapasztalom, hogy közel nem olyan hűségesek ők sem, de jóval a férfiak viszik a prímet a megcsalásban.
Viszont amiben a nők jeleskednek, az az, hogy kvára leszarják, hogy egy férfi kapcsolatban van. Oké, hogy nem jön létre kapcsolat, ha a férfi nem vevő rá, de komolyan mondom egyre több ilyen nőt látok és ez szánalmas, na meg szomorú.
Válóperes szakember ismerősöm van jónéhány.
Azok milyen sztorikat szoktam mesélni.
Az a baj, a bíróság még manapság is sokszor a nők javára dönt, meg rablóbanda az egész nőtársadalom.
Az megy hogy a válás után amiért a férj dolgozott meg általában ő meg otthon mosogatott és vakarta a valagát, a válás után meg tartja a markát,mintha ő izzadt volna a tűző napon 10-12 órát érte.
Nem is írok többet, mert mindjárt jön a femináci kommandó azt írkálnak itt össze vissza mindent.
Előző...biztos vannak ilyen nők is, de szépszámmal vannak olyanok, aki már bölcsődébe beadják a gyereket, amellett visszamennek dolgozni, vezetik a háztartást, főznek-.mosnak-vasalnak-bevásárolnak-takarítanak stb.
A legcsalfább típus sosem derül ki, hiszen számtalan félrelépés titokban marad...
Mindenki mindig a másikat hibáztatja.
A nők csak sokkal ügyesebbek és sokkal jobban titkolják, hogy van valakijük a férjükön/párjukon kívül.
Szerintem abszolút nincs egyik sem lemaradva.
Ugyanúgy fifti-fifti.
Csak a nők ügyesebbek, amíg otthon a férj is megkapja a szokásos mennyiséget addig nincs probléma.
Kevesebb nő hagyja el a férjét mint fordítva.
az én ismerőseim között egy olyan sincs, aki megcsalta volna a párját.
egyébként férfiak meg odagyűlnek a kapcsolatban lévő nő köré, és várják az alkalmat, hogy lecsaphassák a barátja kezéről...
Környezetemben a feleségek csak azután kezdték megcsalni a férjüket ha a férfi már megcsalta őket.
Olyanról nem tudok, hogy a nő kezdte volna a megcsalást a kapcsolatban.
Számomra egyértelmű,hogyha félrelépnék arról csak én tudok, és esetleg a legjobb barátnőm, vagy még Ő sem. sőt, a másik féltől is ezt várom, másképp' bele se mennék.
A környezetemben is van olyan csaj/pasi akikről azt gondolnám,hogy simán félrelépnek mert rámenősek, a nők kelletik magukat, a pasik hódítanak, aztán lehet,hogy alamuszi nyuszi nagyot ugrik alapon pont az lép félre aki csendben van...
Köszönöm a válaszokat!
Az nekem is feltűnt, hogy jobban titkolják és hogy sok a munkahelyi kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!