Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házas férfiak! Hűségesek tudtok maradni?
Még csak 13 éve vagyok a nejemmel. Eddig, hűséges voltam, elég tüzes is, így nem is gondoltam soha másra rajta kívül (értsd. mással szexelni). (Talán csak szerencsém van vele.)
Remélem, hogy ki is fogok tudni tartani mellette, de őszintén szólva, szerintem másra fel sem tudna állni.
Voltak akik bepróbálkoztak, de visszautasítottam őket.
senkinek nem ajánlom a szingliséget.
mind csak egy kamu amit ont a média h szinglikén minden sokkal jobb. jahh...olyan szinten gáz az ismerkedés, hogy hihetetlen.
mondom ezt 26 évesen!
Százszor inkább egy rossz kapcsolat, mint a szingli élet, és a magány.
"Százszor inkább egy rossz kapcsolat, mint a szingli élet, és a magány."
Te sem vagy normális.
#1 de akik beprobalkoztak gondolom nem
is jottek be, így nem volt kolcsonosseg. Nagyon becsulendo h ennyi ev utan is így gondolkozol.
#2 de ha erzelmek is vannak, az mar eleve rosszat jelent egy kapcsolatban. Erdekes h abban az esetben megtudnad allni, ha erzel a harmadik fel irant. A masik ha csak fizikai vonzalom van eleinte, akkor is benne van a pakliban, h erzelmek alakulnak ki.
Mi 7 évig voltunk együtt a párommal, soha nem volt ilyen gondom, nem éreztem késztetést hogy másra nézzek.
Már több hónapja hogy szakítottunk, de még mindig ez a helyzet, nem érdekel más. Még flört szinten sem.
Az ismerősi körömben is van olyan aki ugyanígy van, soha nem csalná meg a párját.
Szóval igen, hűségesek tudunk maradni.
"Százszor inkább egy rossz kapcsolat, mint a szingli élet, és a magány."
Szegényt még egy páran le fogják hurrogni, meg engem is.
én is így érzem. Kiléptem egy rosszul működő kapcsolatból hogy majd egyedül jobb lesz. Ja, kb. 3 hónapig még élvezni is tudtam. Azóta meg a fejem verem a falba, hogy miért az egyszerű utat választottam, miért nem tartottunk ki és miért nem javítottuk meg még időben???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!