Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házas férfiak! Hűségesek tudtok maradni?
Persze dontes kerdese, de ha vannak erzesek nem tudsz realisan gondolkodni, hogy donts, hogy akkor tovabb nem folytatod.
"Azóta meg a fejem verem a falba, hogy miért az egyszerű utat választottam, miért nem tartottunk ki és miért nem javítottuk meg még időben???"
És a volt párod is így gondolta, vagy csak álmodozol?Mivel véget ért, nem úgy tűnik, hogy partner lett volna a megjavításban.
3-as, bocs, de inkább egyedül, mint szar kapcsolatban vergődni.
""Azóta meg a fejem verem a falba, hogy miért az egyszerű utat választottam, miért nem tartottunk ki és miért nem javítottuk meg még időben???"
Nagyon nem mindegy, hogy mit csinált. Miért mentetek szét? Mert ha megcsalt, akkor azon szerintem már nincs mit javítani. Nekem úgy tűnik, hogy te magaddal nem vagy megelégedve. Amíg egyedül nem leszel boldog, addig párkapcsolatban sem.
"Mert ha megcsalt, akkor azon szerintem már nincs mit javítani. "
Nem, egyikünk részéről sem volt ilyen.
Nagyon hosszú lenne leírni, könyvet lehetne írni a történetünkből.
Nagyon röviden annyit hogy mátrix család voltunk, ahol a gyerek nem fogadott el, az én gyerekemet a párom nem fogadta el, a környezetünk is folyton ellenünk volt, gáncsoskodások. És mi sem voltunk elég érettek az ilyen helyzetekhez.
ha annyira imádod a párod akkor minek más? Jó, tudom ti másképp működtök... Viszont egy alkalmi kapcsolatból is kialakulhatnak érzelmek.
Ezt tapasztalatból mondom...
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!