Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van olyan aki minnden nap...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan aki minnden nap sir, hónapok, évek óta lelki sérülés miatt? Már nem tudok szeretni senkit.

Figyelt kérdés

Egy pasi átvert, tudom ez a mai világban nem ujdonság, és nem kell hinni az igaz szerelemben. Füzött rendesen, fél évig ,mire nagy nehezen bedöltem neki.. Persze ez volt a célja én meg vak voltam,h csak azt akarja. Mondogattam is neki,de persze tagadta, ő szeret, tiszta szivéből,meg a csillagokat is lehozza blabla. aztán miután megkapott eltünt egy másik nőhöz, ráadásul még utána is tovább füzött h szeret, nincs senkije,és nem is akar, blabla..

Nem igazán birom feldolgozni épp ésszel h tényleg hogy lehetett olyan romantikus azzal a személlyel, akit mostmár inkább csak gyülölök. Már sztem soha nem fogom azt érezni, és teljesen a lelkembe taosott, ha szeretett volna nem hagyott volna csak ugy egyedül.. Én már sztem nem tudok és nem is akarok megszeretni senkit.

2016. dec. 15. 20:26
 1/9 anonim ***** válasza:
96%
Nem te vagy az első, akivel előfordul. Mártírkodhatsz életed végéig, vagy megprálod jól érezni magad. A te döntésed.
2016. dec. 15. 20:35
 2/9 anonim ***** válasza:
62%
Hát nem ismerem az esetet, de nagyon vak lehettél ha ez mind igaz. Valószínűleg nem tudod hogy kell normális férfit keresni...
2016. dec. 15. 20:36
 3/9 anonim ***** válasza:
78%
Mindig vannak árulkodó jelek. "Nincs tökéletes bűntény". Csak nem figyeltél ezekre.
2016. dec. 15. 20:39
 4/9 anonim ***** válasza:
78%

Kösd le a figyelmed sporttal, baråtnőkkel, bårmivel, amit szīvesen csinålsz.

Idő...közhely, de megoldja.

2016. dec. 15. 20:50
 5/9 A kérdező kommentje:

De már majdnem egy év eltelt.. Kedves első igen tudom h csak rajtam mulik, jol érzem-e magam,de gyenge vagyok, és nem megy.

És igen 2. vak voltam mivel nincs tapasztalatom, 2 pasim volt ideág, és nem is szeretném ha végigmenne rajtam a fél város.. Legbelül tudtam h nem jó ember, önző, bunkó, stb.. környezetem is szólt h hagyjam,de jó volt vele, azt mondta csak én ismerem, a többiek nem....

2016. dec. 15. 20:58
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Na igaz a mondas,hogy az ember sajat maga legnagyobb ellensege.

egyebkent egyetertek az elsovel :)

Nem minden ferfi ilyen,nem mind ver at sem. De ha nem zarod le,akkor te fogsz allni a sajat boldogsagod utjaban.

2016. dec. 15. 21:01
 7/9 A kérdező kommentje:
DE még mindig az van bennem h ő nem mondta el nekem h vége nem voltam jó neki,ilyesmi. Inkább becsapott és ugy huzott el. Legalább mondta volna meg h mi a baja.
2016. dec. 15. 21:08
 8/9 anonim ***** válasza:

"Legbelül tudtam h nem jó ember, önző, bunkó, stb.. környezetem is szólt h hagyjam,de jó volt vele, azt mondta csak én ismerem, a többiek nem...."

Látod, te is tudtad. Nem veled volt baja, ő maga volt a probléma. Ne magadat okold, hanem fogd fel úgy, hogy valójában szerencsés vagy, hogy nem adtad be a derekad másodszorra is a történtek után.

Ha akarod, privátban kibeszélheted. Akárhogy is, fel a fejjel!

2016. dec. 15. 22:41
 9/9 anonim ***** válasza:
Ő egy tipikus skalp vadàsz te csak egy vagy a sok közül!Az ilyen pasi csak akkor tanul a hibaibol ha jól àtverik a fejét mint ő téged !Az exem is ilyen volt aztàn eltelt kb 5hónap és hirtelen hianyozni kezdtem neki de leràztam !Az ilyeneknek mindegy hogy milyen nő csak szexre kell mibdegyik !Sztem ràzd le és keress olyan pasit aki többre tart !
2016. dec. 16. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!