Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan aki minnden nap sir, hónapok, évek óta lelki sérülés miatt? Már nem tudok szeretni senkit.
Egy pasi átvert, tudom ez a mai világban nem ujdonság, és nem kell hinni az igaz szerelemben. Füzött rendesen, fél évig ,mire nagy nehezen bedöltem neki.. Persze ez volt a célja én meg vak voltam,h csak azt akarja. Mondogattam is neki,de persze tagadta, ő szeret, tiszta szivéből,meg a csillagokat is lehozza blabla. aztán miután megkapott eltünt egy másik nőhöz, ráadásul még utána is tovább füzött h szeret, nincs senkije,és nem is akar, blabla..
Nem igazán birom feldolgozni épp ésszel h tényleg hogy lehetett olyan romantikus azzal a személlyel, akit mostmár inkább csak gyülölök. Már sztem soha nem fogom azt érezni, és teljesen a lelkembe taosott, ha szeretett volna nem hagyott volna csak ugy egyedül.. Én már sztem nem tudok és nem is akarok megszeretni senkit.
Kösd le a figyelmed sporttal, baråtnőkkel, bårmivel, amit szīvesen csinålsz.
Idő...közhely, de megoldja.
De már majdnem egy év eltelt.. Kedves első igen tudom h csak rajtam mulik, jol érzem-e magam,de gyenge vagyok, és nem megy.
És igen 2. vak voltam mivel nincs tapasztalatom, 2 pasim volt ideág, és nem is szeretném ha végigmenne rajtam a fél város.. Legbelül tudtam h nem jó ember, önző, bunkó, stb.. környezetem is szólt h hagyjam,de jó volt vele, azt mondta csak én ismerem, a többiek nem....
Na igaz a mondas,hogy az ember sajat maga legnagyobb ellensege.
egyebkent egyetertek az elsovel :)
Nem minden ferfi ilyen,nem mind ver at sem. De ha nem zarod le,akkor te fogsz allni a sajat boldogsagod utjaban.
"Legbelül tudtam h nem jó ember, önző, bunkó, stb.. környezetem is szólt h hagyjam,de jó volt vele, azt mondta csak én ismerem, a többiek nem...."
Látod, te is tudtad. Nem veled volt baja, ő maga volt a probléma. Ne magadat okold, hanem fogd fel úgy, hogy valójában szerencsés vagy, hogy nem adtad be a derekad másodszorra is a történtek után.
Ha akarod, privátban kibeszélheted. Akárhogy is, fel a fejjel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!