Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet úgy szeretni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bill25 kérdése:

Hogy lehet úgy szeretni valakit, hogy közben nem szereted? Mit csináljak másképp?

Figyelt kérdés
A lényeg annyi, hogy van egy csaj, szeretem, ő kedvel engem, de sajnos csak mint barátot.Szóval, Szeretem, de fáj ahogy viselkedik olykor. tudom, valószínűleg csak hülyít, vagy nem tudom, de sajnos nem tudok mit kezdeni az érzéseimmel,egyszerűen szeretem, és nem kell más, de ez sem jó így, hiába beszélek vele, egyszer megteszi amit kérek, aztán meg semmi. Azt mondta nem akar elveszteni,és én se őt, de ha így folytatja az lesz a vége hogy lelépek, ami néha úgy tűnik, hogy erre megy ki a játék néha. Én érzelmes vagyok, néha túlságosan is, de ő pont az ellentettje, és nem igazán képes a kompromisszumra, csak ideig óráig. Tudom, csak barátok vagyunk, de akkor is. Már nem tudom hogy mit tegyek, kértem hogy készítsen képet, amit majd elküld nekem, nem nagy kérés, bár tuti hogy jönnek majd a kommentek, hogy má' miért küldjön magáról képet blablabla, ki vagyok én neki, etc... de akkor is, néha egy egy kép, nem több. másoknak ajándékot vesz, nekem meg ennyit se tud csinálni. Igaz, ha nem tetszik valami, akkor elmondom neki, megbeszéljük, tartjuk is magunkat egy ideig, de aztán semmi a részéről. Kezdődik előröl. Már unom. Szóval kéne pár tipp, mit csináljak, azon kívül hogy hagyjam a fenébe, mert az nem menne, hanem olyan ami hasznos, és ha netán volt valaki hasonló cipőben, de anélkül oldotta meg, hogy mást keresett volna helyette, szívesen hallgatom válaszát, tippjeit. Normális, és nem kritizáló válaszokat szeretnék. Köszönöm. :)
2016. dec. 1. 15:10
 1/8 anonim ***** válasza:
Màrpedig hagyd a fenébe. Igy csak emészted magad.
2016. dec. 1. 16:11
 2/8 A kérdező kommentje:
Kicsit, hosszúra sikerült, de kíváncsi vagyok a véleményekre.Elégé bonyolult a dolog, persze külső szemmel nézve, pofon egyszerű lenne eloldalogni, de régóta szeretem, és emiatt is nehéz, reménykedek még, meg bizakodok, de már a szívem is kezdi elfogadni a dolgot, hogy ebből úgy se lesz semmi. Az egészből az fáj, hogy tudta nagyon jól, hogy mit érzek, mégis csak játszadozik velem, amit nem érdemlek meg, jó hozzám amúgy, sokat is beszélgetünk, de nem tudom mire vélni tőle ezt, ha már nem kedvel, akkor miért nem mondja meg? bár, volt már hogy mondtam neki, hogy ha nem kedvelsz, mond meg, és lépek, erre azt mondta, nem az hogy nem kedvel, csak mostanában eléggé számon kérő lettem, mert kérdeztem, hogy mit csinált ma, mit fog csinálni, stb... állítólag ez már régebben is zavarta, de a vita alkalmával akkor elmondja ezeket, hogy tudjuk tisztázni a dolgokat. Szóval, nem hiszem hogy hülyítene, de már nem tudom mi van, a legutóbbi vita alkalmával eléggé összezörrentünk, addig fajult a dolog, hogy akkor már nem érdekel ha töröl, vagy ha már nem ír vissza. Válasza, Igazam van, akkor ne nagyon beszélgessünk többet egymással, aztán még azzal folytatta, hogy nem akart megbántani, de nem hasonlítunk, nem sok közös van bennünk, és ez mindig vitát fog generálni köztünk, de azóta is beszélgetünk, csak kicsit másképp.Szóval, nem akar elengedni, de közelebb se akar magához engedni, ezért nem értem. Mostanában bókolni se bókolok neki, hogy legyezgessem a hiúságát, és nem is nagyon szereti, ha dicsérik, vagy szépeket írok, mondok. Teljes kérdőjel. Lehet így egy kicsit másképp jön le, lehet hogy talán ezeket tudva, talán van megoldás, azonkívül, hogy hagyjam a fenébe. :)
2016. dec. 1. 23:23
 3/8 anonim ***** válasza:
Màrpedig a baràti zonàbol nem jossz ki, ùgy làtom. Nem akar elvesziteni, mert van kozos dolgotok, jo veled beszélgetni, stb. De làsd be, baràtként kezel. Ha ez jo neked, akkor csinàld tovàbb. Ha tobbet szeretnél, loghatsz tovàbbra is a kozelében, abban reménykedve, hogy egyszer megvàltozik. Ha bejon, ugyanùgy nem 100%, hogy mukodo kapcsolat lesz. Ha nem, akkor emészted magad. Ezért ajànlottam, lépj tovàbb. De végul ùgyis te fogod eldonteni, mit csinàlsz. Sok sikert hozzà! :)
2016. dec. 2. 12:12
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat, még gondolkodok mit tegyek, de... Nehéz, ha valakit úgy isten igazából szeretsz. de szó szerint, nem mondom hogy másoknak könnyebb, mert nem biztos hogy az, de kiszeretni valakiből, vagy eljátszani hogy nem szereted, azt nem tudom megcsinálni, és emiatt mással sem tudok kapcsolatba lépni, amíg ő van, mert az csak egy menekülés lenne, nem több, de nem vagyok sem gyáva, sem pedig olyan aki feladja, max ha töröl, vagy tilt, de max akkor. Volt hogy jóba lettem csajokkal, de aztán egyik napról a másikra szó nélkül elmentek, se válasz, se semmi, pedig jól el voltunk, és általában ez szokott lenni, persze a mostani csaj előtt voltak ezek, de nem akarom megint átélni, és pont vele. Ha meg a barátjának tekintene, akkor szólna, ha huzamosabb ideig nem lesz, nem várok rá, éjszaka, meg ha kérek tőle valamit, azt teljesítené. nem tudom mi lett mostanában vele, de nagyon zavar, és néha azt veszem észre, mintha direkt csinálná, hogy "veszekedjünk". nem tom mire jó ez neki, vagy csak indokot akar arra hogy ne is beszéljünk többet, vagyis így akar lerázni, nem tudom, annyi minden kavarok a fejemben ezzel kapcsolatban.Nem akarom elveszteni, és nem akarom hogy ő is úgy tűnjön el, mint a többi csaj. Mert elég hosszú ideje áll fent ez a "kapcsolat" és nem értem, hogy ezt most miért teszi?
2016. dec. 2. 12:59
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha màr baràtként SEM viselkedik, akkor nem elég egyértelmu? Lépj tovàbb. A fàjdalom idovel tompul és nyithatsz majd màs fele, aki meg is becsul. A fàjdalmat nem tudod megsporolni. De elengedhetetlen, hogy ùjra élni kezdhess. Nyugodtan pontozz le ha segit, de csak ezt tudom mondani.
2016. dec. 2. 13:18
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem pontozlak le, de van egy két ötletem, ami remélhetőleg beválik, de ahhoz kicsit változtatnom kell a hozzáállásomon, ami amúgy se válna káromra, mert túl érzékeny vagyok, férfi létemre, de igazából, valahol nem is vagyok ilyen, régebben más voltam, nyitottabb, vidámabb, de ideje vissza hozni ezt az állapotot, össze szedni egy kis önbizalmat, határozottságot. :) Oda tenni magam. :) Nem tudom miért, de vele nem tudok olyan lenni mint másokkal, vele sokkal lágyabb vagyok, és nem tudom miért, de pont vele nem kéne annak lenni,eléggé egoista, sőt... ha osztogatná az önbizalmát, akkor se szenvedne benne hiányt.:) lehet ezzel a viselkedéssel akar rá venni hogy változzak, ez is megfordult a fejemben, nem tudom, de am is nagy nagy átalakulást terveztem, aminek az alapját ma fektetem le. :)
2016. dec. 2. 13:43
 7/8 anonim ***** válasza:
Vàltoznod csak magadért érdemes - erre megtanitott az élet. Hajrà!
2016. dec. 2. 13:58
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi, magamért teszem, nem másért, ha nem megy valami így, akkor megy úgy, de muszáj változni, nem akarok örökké szenvedni, és magamra akarok találni végre. :)
2016. dec. 2. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!