Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most én vagyok a hülye vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most én vagyok a hülye vagy ti? Hogy tud az ember mindenkit szeretni, akivel összejön? Ahoz hogy szeress valakit idő kell hogy megismerd, hogy tudd szeretni, hogy érezd hogy szereted

Figyelt kérdés
Bocs aki nem így gondolkodik , de én ezt nem tudom felfogni , hogy hogy lehet valakit szeretni s csak utána járni vele , előszőr jártok aztán meg megszereted egy idő után vagy nem szereted meg , mert nem olyan ember amilyennek elképzelted .
2009. aug. 17. 10:24
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
úgy hogy nagy a szive :D
2009. aug. 17. 10:33
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Fogalomzavarban szenvednek... Aki még nem tudja, hogy mi az, hogy SZERETNI a másikat, az a szimpla fellángolást, vagy szerelmet is a nagy SZERETLEKKEL azonosítja... De majd rádöbben ő is, hogy milyen ha szeret az ember, és ha szeretik :)
2009. aug. 17. 10:36
 3/6 anonim ***** válasza:

Senki nem hülye.

Szóval: hogy teljesen 100%ig szerelmes legyél valakibe, meg kell hogy ismerd. De olyan tulajdonságait is meg kell ismerned, amik csak akkor jönnek elő, ha jársz vele. Nem?

Én pl. sokszor jártam úgy, hogy összejöttem valakivel. 3 hét alatt vagy beleszeretek, vagy nem. Ha nincs kötődés, meg érzelem, akkor vége.

18/L

2009. aug. 17. 10:42
 4/6 anonim ***** válasza:

édesanyám egy pillanat alatt szerelmes lett, egy vadidegenbe, egy másik országban...egy szót sem beszéltek előtte.

azaz h meglátni és megszeretni

(azóta is házasok, szeretik egymást, lettem én (24) és van egy hugom (18)

2009. aug. 17. 17:26
 5/6 anonim ***** válasza:
És hogy lehet olyannal összejönni, akit nem szeret az ember? Ilyen erővel bárkivel összejövögethetne, aki épp szembejön, bár sokan pont ezt csinálják... Ja, és nem 10 perc ismeretség után kell összejönni, hogy "na most három hét próbaidő, addig tapogassuk egymást", hanem ha jó kapcsolatot akar az ember, akkor minimum előtte megbarátkozik vele, vagy akármi. Aki meg szeret ismeretlenekkel összejárni, az ne panaszkodjon utána, hogy így meg úgy átverték...
2009. aug. 17. 21:35
 6/6 A kérdező kommentje:
hat en sose voltam szerelmes es sose szerettem senkit , voltak hosszabb kapcsolataim is de nem a vegere akkor kezdtem megszeretni de megcsalt es otthagytam ,. a mostani kapcsolatomban a pasit ismerem olyan 2 honapja de nem szeretem meg . nem tudom szamotokra az hogy szeretem valahogy mast jelent , nem tudom ti ugy dobaloztok a szeretem szoval ... esetleg azt lehet mondani hogy kedveled de hogy szereted ..
2009. aug. 17. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!