Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz hogyha egy csaj akivel jársz tudja hogy annyira szereted hogy bármire képes lennél érte akkor egy idő után kifog szeretni belőled és kifog használni?
Figyelt kérdés
2010. aug. 13. 22:51
1/9 anonim válasza:
Lehet, de én inkább kockéztatok, mint hogy ne szeressem önzetlenül, tiszta szívből.
2/9 anonim válasza:
Hát kinél hogy, ez személyiségfüggő. Nálam ez nem így van. Én akkor vagyok boldog, ha fennáll, amit leírtál:) Elégedettséggel, boldogsággal, vidámsággal, hálával tölt el. Ha szeretem a másikat még akkor sem tudom elfelejteni, ha nem látom, nem még akkor, ha ilyen jeleket küld felém. Itt az a kérdés, hogy a csak szeret-e téged, vagy nem. Ha igen, akkor minden jó és szép.
18/L
4/9 A kérdező kommentje:
örülök hogy vannak még ilyen lányok :) (2. válaszoló)
2010. aug. 13. 22:56
5/9 anonim válasza:
szerintem nem ez az oka. Viszont jöhet ebből. Ha annyira szereted, hogy mindent megadsz neki egyzeerr, akár akár tetszik a legtöbb embernek az állításom, akár nem...sűrűn így van: érzi hogy mindent megkap, egy idő után nincs mit újat adnod neki, és unalamssá válik. Mindig legyen egy kis meglepetés a tarsolyodban :)
6/9 anonim válasza:
Az hogy kiszeret nem 100 de hogy kihasznál az igen...még ha szeret akkor is
17/L
7/9 anonim válasza:
Én tudom, hogy a barátom bármire képes lenne értem, bizonyította is már, de eszembe sem jutott, hogy kihasználjam. Én is ugyanúgy szeretem őt, ahogy ő engem. Én is bármit megtennék érte. Ő ad értelmet az életemnek. (Talán nyálasan hangzik, de így van.) Viszont van olyam "barátnőm", aki lépten-nyomon hangoztatja, hogy így szereti a barátját, meg úgy szereti, közben meg csak a pénzt szedi ki belőle (szolárium, étterem, italok, kirándulások, szállás és még sorolhatnám nap estig). Úgyhogy van ilyen lány is, olyan lány is.
8/9 anonim válasza:
Csajfüggő. Az nem baj, ha érzik, hogy szereted, inkább előadni kell úgy, hogy ne váljon unalmassá.
9/9 anonim válasza:
szerintem simán lehetséges, ez ellen csak úgy tudsz védekezni hogy időnként nem is tudom kicsit bunkóbb nak kell lenni a megszokottnál...pont annyira hogy a csaj azt higyje meg tud változtatni vagy hogy van... ez nekem bejön.
csavard el a fejét mielőtt elcsavarja a tiédet! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!