Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a férfiak, akiknek a párja mindent megad minden téren, mégis miért lépnek félre?
Nem provokációnak szántam a kérdést. Egyszerűen csak nem tudom felfogni, hogy ezt miért kell.
Ha szexuálisan is ki van elégítve akkor miért csalja meg a párját?
"Kérdeztem tőle miért,azt mondta minden rendben van köztük az asszonnyal,de ha mindennap tejet iszol akkor megunod. Ezzel példázta."
Majd minden nap csirkemellet eszem évek óta. Ha vendégségbe megyek és megkérdezik, hogy mit szeretnék enni, csirkemellet kérek. Mert azt szeretem...
Szerintem minden ember más, egy öt éves kapcsolatomon vagyok túl, a szex speciel jó volt, de maga a kapcsolat szörnyű, testvérként tekintettünk egymásra, nem igazán úgy ahogy a férfi tekint a nőre és fordítva.
A bizalom is meg volt mert én tudtam, hogy ő sosem lépne félre, emellett sok apró dolog miatt rigolyássá váltunk, folyton üvöltöztünk, nem tudtuk megbeszélni a dolgokat.
Én hiszek a hűségben és próbáltam elhatározva kitartani mellette, de aztán rám talált a szerelem és az úgymond "újdonság varázsa", a nagy szenvedély és végül én léptem félre.. minden érmének két oldala van, hihetetlen rossz érzés volt, lelki ismeret furdalás stb.. Aztán elmeséltem és szakítottunk..
Aztán az akkori új párom akivel félre léptem, szintén megcsalt kis időre rá egy rokonommal, vissza kaptam a sorstól, borzalmas volt.. Egyszeri alkalom volt, sokat harcolt, hogy vissza szerezzen, végül megbocsájtottam neki, azóta jól megvagyunk, a legfontosabb, hogy nagyon szeretjük egymást..
Persze hosszabb távù, többszöri megcsalàst màr nem bìrnèk el, van olyan baràtnõm, aki teljesen hüsèges, de tíz éve folyamatosan nyíltan csalja a párja és õt nem zavarja, egyessèget kötöttek, hogy akárkivel lefeküdhet, csak ne hagyja õt el, nevelje a gyereket, stb..
32#
Rokonoddal csalt meg? Úristen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!