Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azoknak a férfiaknak, akiknek 'idő kell', hogy beleszeressenek egy nőbe, mégis mennyi idő és együttlét kell ahhoz, hogy a bizalmukba fogadják és megnyíljanak neki? Vannak itt ilyen zárkózottabb férfiak?
Nőtől (is) függ. De azt tudom, hogy az a tempo amit itt sokan diktálnának (1-1,5 hét után szex, második randin csók stb.), nekem túl gyors.
Tudom, szánalmas, meg "antiférfi viselkedés", meg minden, de én ilyen vagyok, vállalom. Remélem lesz olyana akit nem zavar.
Nőként válaszolok: Ez nagyon sok mindentől függ. Ha nem hozzák ki belőled, akkor te hiába akarnál szerelmes lenni, hiába vagy nyitott, de ha nem jön, akkor nem jön.
Páromnak előttem 5 barátnője volt. Egyikbe se volt szerelmes, csak szerette őket. Az előttem lévővel 3 évig voltak együtt, ez volt eddig a leghosszabb kapcsolata akkor.
Amikor velem megismerkedett, akkor volt 29 éves és kb kevesebb mint egy hónap alatt szerelmes lett belém. Pedig akkor még nem is taliztunk, csak skype-on beszélgettünk.
Ő sokkal nyitottabb volt, mint én, nekem tulajdoképen első kapcsolat volt. Én akkor voltam 23 éves.
4 éve együtt vagyunk.
Tehát a lényeg, valami plusz szükségeltetik, hogy kihozzák belőled a szerelem érzését.
ezt te érzed, olyan valami, amit még egyetlenegy lányban se találtál meg eddig és jóleső érzéssel tölt el.
én se tudom, hogy mi volt az a plusz dolog, ami miatt páromból én hoztam ki a szerelem érzését.
talán mert teljesen más volt az életfelfogásom, másképp viszonyultam a dolgokhoz, mint az előző lányok, nem tudom.
ha megismered a másikat, akkor fog minden kiderülni.
nekem tulajdonképen nem volt viszonyítási alapom, meg én alapjában véve érzelmes nő vagyok, de már akkor 3 és fél évvel ezelőtt (ismerkedési időt is beleszámítva írom így) tudtam, hogy ő lesz az a nagy ő, aki mellett leélném az életemet.
"És az a 4 hónap mivel telt? Közben a lány próbálkozott?"
Dehogy, 4 hónapig együtt voltunk, gyakorlatilag együtt éltünk. Ennyi idősen én már nem tudok szerelmes lenni úgy, hogy nem ismerem alaposan a másikat kívül belül. A 4 hónap alatt is nagyon vonzódtam hozzá, nagyon szerettem, megvolt a fellángolás érzése is. de 4 hónap után éreztem, hogy szerelmes vagyok.
Mikor átnyújtod a lakás meg a kocsikulcsot, azonnal őrülten szerelmesek lesznek, elszáll a tétovázás.
Ismerek ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!