Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Azok a férfiak, akiknek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a férfiak, akiknek a párja mindent megad minden téren, mégis miért lépnek félre?

Figyelt kérdés

Nem provokációnak szántam a kérdést. Egyszerűen csak nem tudom felfogni, hogy ezt miért kell.

Ha szexuálisan is ki van elégítve akkor miért csalja meg a párját?

2017. jún. 9. 22:34
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
53%

"Ha belegondolok abba, hogy hosszú évekig együtt vagyok valakivel és egyszer csak fogja magát és megcsal...nem tudnám elviselni, megbocsátani meg végképp nem. Pláne ha ez gyerekvállalás után történik."

Pedig ezt sokszor épp gyerekvállalás után bocsátják meg könnyebben. Nagynéném ugyanígy járt, megbocsátott, mert nem akarta, hogy szétessen a család. De az a lelki erő, ami ehhez kellett...

Persze van másik példa is. Amikor nincs mese, nincs megbocsátás, nem bír ránézni utána a házastársára. Elválnak, a gyerekek pedig maradnak az egyik szülővel, csonka családban nőnek fel, a másik szülő pedig csak amolyan hétvégi szülő marad.

2017. jún. 10. 00:14
 22/34 A kérdező kommentje:

Nem tudom...én úgy érzem nem tudnék megbocsátani egy megcsalást.

Nálam nagyon fontos a bizalom. Túlságosan is. A megcsalással viszont a bizalom elveszik. Így már értelme se lenne folytatni. Csak szenvedés lenne.

Állandóan a jeleket keresném, hogy vajon mikor teszi majd meg újra. Ez nekem se, neki se, se senkinek nem lenne jó.

2017. jún. 10. 00:28
 23/34 Fish1 ***** válasza:
70%

Lehet, hogy pont az a baj, hogy mindent megad. Első szóra ugrik. Egy bólogató Jánost egy idő után nem fog tisztelni a párja. Tisztelet nélkül meg nem ér semmit a kapcsolat.

Sok olyan is van, aki gyáva kimondani azt, hogy bekrepált a kapcsolata, és nem mer továbblépni se.

2017. jún. 10. 03:47
 24/34 anonim ***** válasza:
100%

"A megcsalással viszont a bizalom elveszik."

Nálam a gusztus is elveszik a bizalommal együtt.És akkor vége.

2017. jún. 10. 06:16
 25/34 anonim ***** válasza:
100%
Mert ilyenek, mert megtehetik, csak és kész. Nincs ezen mit túlmagyarázni. Épp ezért jó nagy idióta aki azt hiszi, hogy majd pont őhozzá lesz hűséges az a pasi, aki az összes barátnőjét megcsalta. Ne is akard megérteni. Persze van amikor más oka van, bár ezt sem nevezném oknak, mert ha valami nem tetszik el is lehet válni vagy szakítani.
2017. jún. 10. 09:42
 26/34 anonim ***** válasza:
54%
Majdnemhogy véletlenszerűen választunk párt magunknak, és ugyanígy házasodunk. De továbbra is, tudat alatt mindenki keresi a "másik felét" és csak akkor fog megnyugodni, amikor megtalálta.
2017. jún. 10. 09:51
 27/34 anonim ***** válasza:
78%

De azért a nő az maradjon hűséges,nem?

Én is megjàrtam pàr férfival,hiàba vagyok szép.Ha valaki szemétlàda és képtelen hűséges lenni,az megcsal bàrkivel.Engem bànyarémekkel csaltak a pasijaim.

Azóta csak egyenjogú kapcsolatra vagyok hajlandó.

Ha megcsal,én is megcsalom.Akkorlesz nyitott kapcsolat.De madàrnak ne nézzen.

Az a nő akit 20 évig csalnak,vagy vak,vagy hülye,vagy ő is félrekefél és a férje nem tudja.

2017. jún. 10. 10:09
 28/34 anonim ***** válasza:
100%

Az en exemnek a tudat kellett, hogy mas noknek is kell. Hiaba volt meg minden....öneki ez kevés volt.

A mostani párommal nagyon eros a kötődes, na őerte a tuzbe teszem a kezemhogy sosem csalna meg.

Azert van olyan ismerosom ahol apasi 28eve 100% huseges! Nagyon jo kommunikacio, elfogadas, bizalom kell hozza.

2017. jún. 10. 14:12
 29/34 anonim ***** válasza:
88%

A volt férjem azt mondta, elég volt a családi életből, tehernek érezte a gyereket (pedig alig volt vele).Igyekeztem kettesben programokat is szervezni,figyelni rá, mégsem volt elég.Elváltunk.Minden hétvégén buliba jártak a nővel, ez ment pár hónapig.

Most a nője "véletlenül"terhes lett.A volt férjem bepánikolva.

A baráti, ismeretségi körömben a legtöbb megcsalás kisgyerekes családokban történik vagy ahol már együtt vannak 20-30 éve, kell a férfinak az újdonság.

A nők miért csalnak nem tudom, én elhanyagoltnak éreztem magam, de sosem jutott eszembe,hogy azzal alázzam meg a párom,hogy félred.gok.

2017. jún. 10. 19:47
 30/34 anonim ***** válasza:
100%

vannak ilyen férfiak és nők is. Van akik semmit sem becsülnek és értékelnek igazán, csak saját önző vágyaikat akarják kielégíteni. Ennyi.

Nőként mondom h egyszerűen nem kell megadni mindent a férfiaknak. Ha valaki csalni akar akkor fog, és akkor legalább nincs az emberben az h "én mindent ő semmit". Nem kell senki fenekét kinyalni, mert ettől senki nem válik a másik szemében értékesebbé,sőt. Saját tapasztalat többek közt. Nem arról van szó h ne adj szeretetet és figyelmet, de ne légy szolgalelkületű.

2017. jún. 10. 22:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!