Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a férfiak, akiknek a párja mindent megad minden téren, mégis miért lépnek félre?
Nem provokációnak szántam a kérdést. Egyszerűen csak nem tudom felfogni, hogy ezt miért kell.
Ha szexuálisan is ki van elégítve akkor miért csalja meg a párját?
A házasság önmagában nem cirkusz, bár abból már nehezebb kilépni, ha valami nem okés. És lehet, hogy csak egy minimális hiányzik a boldogsághoz, amit nem kap meg az adott házastárstól szexuálisan, ezért máshol keresi azt. De ettől még nem rúgja fel a házasságát.
Nagyon kevés a tényleg teljesen hűséges párkapcsolat/házasság, sajnos. Nekem is "fel kellett nőnöm" ahhoz, hogy ezt lássam, és elég volt csak a környezetemben, sőt a családban jobban körülnéznem.
Félek én ehhez sohasem növök fel.
Lehet én vagyok túl mimózalelkű, idealista...
Ismerek egy pasik aki több mint húsz éve csalja a feleségét,de még nem bukott le. Kérdeztem tőle miért,azt mondta minden rendben van köztük az asszonnyal,de ha mindennap tejet iszol akkor megunod. Ezzel példázta.
Van ilyen sajnos,ettől érezheti magát férfinek ,hogy minden nőt próbál megdönteni.
Egy kapcsolatom volt eddig. 1 évig tartott.
Viszont, amit a környezetemben látok az elveszi minden kedvem a kapcsolatoktól.
És itt nemcsak egy-két párkapcsolatról/házasságról van szó.
Igen kevés a hüséges nő/férfi.
Az emberek töbsége vágyik a kalandra,az ujra.
Nem monoamiara termettünk.
Énse tudom elkebzelni hogy a hatralevő életembe csak ugyan azzaal a pasival fogok szexelni.
Amig van a szerelem időszak addig azért ne lépjen félre a két fél.
Ez meg hol feltetel nelküli,önzetlen szeretet.?
Én mar régóta nem hiszek a hűségbe.
N25
Az az igazság, hogy én is egyre kevésbé hiszek benne.
Valahol tudom, hogy nehéz lehet kitartani egy ember mellett egy egész életen át de elfogadni ezt nehéz.
Valahogy annyira...abnormálisnak tűnik (számomra), hogy közös gyerekek vannak, x év házasság/kapcsolat, közös emlékek, élmények és egyszer csak a semmiből kell egy másik személy...utána meg vissza a párodhoz.
Nem is tudom érthetően megfogalmazni.
Ha belegondolok abba, hogy hosszú évekig együtt vagyok valakivel és egyszer csak fogja magát és megcsal...nem tudnám elviselni, megbocsátani meg végképp nem. Pláne ha ez gyerekvállalás után történik.
Ha a megcsalast nem tudom megbocsátani akkor számítsak rá, hogy egyedülálló anyuka leszek vagy egy masik férfival nevelem fel a gyerekeket?
Miért alapítunk családot ha x éven belül már nem lesz jó nekünk? Mert "megunjuk" mint egy használati tárgyat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!